Lista ocen Nissan 100NX 1.6 SR 102KM 75kW 1993-1996 (25)

4,3
~Marcino81
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
niezawodny, ekonomiczny, ergonomiczny, wygodny, przytulny, rzadko spotykany, w miarę szybki, komfortowy, nie sprawiający kłopotów tylko przyjemność samochód...ideał zapomniałem napisać wcześniej, że moim poprzednim samochodem był..... nissan 100nx 93´ to chyba mówi samo za siebie ...
4,6
~Prex
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
Jestem bardzo zadowolony z tego auta, orginalny wyglad, dach targa, bardzo przyjemny silnik, wygodna pozycja za kierownica itd. Jednak marzy mi sie Mazda MX5 - moze kiedys sie dorobie full-cabrio. Zapraszam na forum uzytkownikow 100NX - http://forum.stk.black.pl/index.php
4,7
~jgradon@polbox.com
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
Auto naprawde wyjatkowe. Jak na ta cene trudno znalezc cos lepszego. Jedyny mankament, trudno znalezc uzywane spojlery, a nowe sa drogie.
4,6
~pstolarski@poczta.onet.pl
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
Zawodowe i bardzo sympatyczne autko (co prawda tylko 2 os. + 2 psy), ale do tego mozna szybko je przeksztalcic prawie w cabrio. Zaluje, ze bede sprzedawal.
4,2
~high tower
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
Od 3 lat bez zarzutu, obecnie odezwał sie łancuszek rozrzadu, byc moze to tylko sprawa podciagniecia. Silniczek wydaje miły świst podczas przyspieszanaia :] (Silnik)
4,2
~blondyn76@wp.pl
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
silnik pracuje bosko. mruczy jak typowa wyscigowka. bardzo elastyvzna skrzynka biegow. typowe krutkie sprzeglo.o tych silnikach mozna by pisac bez konca...ale kto interresuje sie troche autkami na pewno sie w nim zakocha he he (Silnik)
~wisniadam@poczta.onet.pl
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
nissan 100 to autko z charakterem,bajerancki dach targa sciagamy i mamy prawie cabrio,super wygląd ,za niską cene,szczególnie niebieski metalik prezentuje sie efektownie,silnik żwawy,a usterki pojawiaja sie po naprawde sporych przebiegach,jedyny mankament to drogie części,amortyzatory,łożyska itp
4,1
~patryk_hc@tlen.pl
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
Silnik jak na rok 95. zachowuje dobrą elastyczność! Dobrze przyśpiesza przy redukcji aczkolwiek na wyższm biegu też nie zawodzi. (Silnik)
4,5
~Bartek
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
ma bardzo czuły gaz.. trzeba się przyzwyczaić i wtedy jazda sprawia wielką przyjemność (Silnik)
4,8
~tomek 100nx
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
super aułtko szkoda że ja niemam targi POLECAM pozdrawiam wszystkich wł. NX-a