Wiele samochodów za o wiele większ pieniądze nie powstydziłoby się takich wyników. Zaletą jest także bardzo niski koszt części, a także znikoma awaryjność samochodu. Dla mnie ideał, tylko niestety na 2 osoby.
Daję ocenę 4 ponieważ, czasmi w zimie zanim się nagrzeje trochę skaczą obroty, ale nie jest to uciążliwe. Po jakiś 4 kilometrach chodzi jak marzenie.
Nigdy nie bło żadnego problemu. Biegi wchodzą bez problemów. Brak luzów, po tylu latach użytkowania!!!!!!!!!!
Bardzo wytrzymały i stabilny!!!!! Trochę twardy, ale za to 160 na łukach nie robi wrażenia. Ogólnie super!!!
Mam przyciemnioną tylną szybę dlatego tylko 4. Ale gdyby nie to, to jest super mimo, że samochód jest niski.
Nie mam zastrzeżeń
Nie mam klimatyzacji, ale i tak nie narzekam. W zimie szybciutko robi się ciepło i przyjemnie, a w lato zdejmuję dach!!! To lepsze niż klima!!!!!!
To jest właściwie auto dla 2 osób.
Jeśli jedzie wiecej jest niewygodnie.
Ale kierowca i pasażer maja bardzo dużo miejsca i ogromny bagażnik.
Nic nie stuka i nie puka.
Ideał, szczególnie na gazie. Na benzynie przy bardzo szybkiej jeździe też jest w granicach rozsądku ok 9l.
Za niewielkie pieniądze dostajemy ładny samochód ze szklanym zdejmowanym dachem i dobrymi osiągami :) Jeśli chodzi o spalanie to nie stracimy majątku, a raczej sporo zaoszczędzimy.
Jeśli ktoś jest zainteresowany mam do sprzedania takiego czarnego z 1992 roku. Tel. 509245950.
Jedyne co mi się popsuło to osłona termiczna tłumika - koszt 10 zł, oczywiście nie liczę elementóe eksploatacyjnych
Nigdy mnie nie zawiódł, nawet na chwilkę!!!!!