tylko spalanie i blachy sa na minus reszta to wielki duZZy plus!!
cyka az milo i obrotomierz zamuka do 8tys
tylko bez depniecia na pedal gazu nie zapala:(ale ogolnie na taki wiek to bdb
krotko szybko bez szarpniec
w niemczech na autobanie idealnie bylo ale po polskich"drogach"juz nie baldzo!!ale i tak lepiej sobie radzi iz niemiecka,francuska czy wloska konkurencja:)
parkowanie tylem ...liche -szyba w gorze, konca samochodu nie widac teymi malymi trojkatnymi tez licho!!przednie bdb w dzien ale przez reflektory moccccno gleboko osadzone w nocu swiatla mijania wydaja sie byc postojowymi:(
wiele osob narzeka mi grzeje na masse po 15minutach jest tak cieplutko ze w zimie w t-shircie jezdze:)
z tylu miejsca jak w maluchu ale w koncu to samochod2+2 a nie 4osobowy:)
na poczatku nie mialem tylnej polki to zdawalo mi sie ze po szynach jezdze:)ale z polka jes nawt nawet milo i cichutko!!
jedyna wade tego autka pali jaby bylo w nim ze 150KM ale cos za cos jest tak dynamiczny i zrywny...wole zrobic nim tyg50km niz jakimis kaszalotem z gazem czy dieselem 1000km dziennie!naprawy nie takie drogie ale czesci tylko z2dniowym poslizgiem bo od reki nic nie ma w sklepach a ze wzgledu na cene o orginalne nawet nie pytam!!:)
za takie pienazki to tylko poloneza z gazem mozna znalesc ale nic sportowego i niezawodnego sie nie znajdzie polecam bo warto!!
jak wiadomo japonczyki sa niezawodne i naprawde nic a nic sie poki co nie dzieje!!
poza zgietym progiem i korozja ukladu wydechowego nic sie nie dzieje juz od roku a samochodzik ma tylko blache slaba ale juz prawie15latek ma no to coz!!