naprawdę zastanawiałem się nad najwyższą oceną, ale.. myślę że jeszcze nie
W porządku, choć turbinę poczuć można dopiero w okolicach 2 tyś obrotów
nie mam zastzreżeń, biegi wchodzą miękko i przyjemnie bez zbędnych zgrzytów i trzasków. Biegi dość długie jak na diesla.
zbyt miękkie zawieszenie, ale przecież to nie auto rajdowe.
tylny środkowy zagłówek wymaga demontażu, wtedy można mówić o widoczości z tyłu. Przód bardzo dobrze.
Wszystko pod ręką, skoro więć nie mam nic do zarzucenia ocena maxymalna
nawiewy mogły być bardziej wydajne, fakt że klimatyzacja wiele pomaga, aczkolwiek jw.
Wysokie ułożenie foteli powoduje, że nie ma problemu z nogami, a co za tym idzie jedzie się wygodnie i jest dośc miejsca. bez zastrzeżeń więc ocena max.
W zasadzie jest w porządku jeśli chodzi o hałas silnika, ale to wyciszenie psuje a to skrzypiący fotel, a to szczury pod plastikami, bądź słyszalny dopływ paliwa do silnika. Najgorsze jest to, że to pojawia się i znika (oprócz paliwa-przy dynamicznym dodawaniu gazu słychać szmer płynącego ON do silnika)
Jak na auto o tej masie to spalanie tego silnika jest rewelacyjne (trasa 4,5, miasto 6,3, średnio 5,5). komputer pokładowy oszukuje, na szczęscie ku uciesze posiadaczy zawyża spalanie. Sam w to nie wierzyłem ale juz po kilku tankowaniach pod korek potwierdzam
trudno mi powiedzieć, gdyż kupiłem 8letnie auto.
zbyt krótko go mam, bym mógł się na ten temat rozpisywać. Życzę sobie i innym aby czas tego nie zmieniał.
1.Podnoszenie szyby pasażera - problemy po max opuszczeniu - jeszcze nie doszedłem jak to poprawić.
2. Włącznik świateł wewn od strony kierowcy -wystarczyło rozmontować i wpsikać WD 40.
jw. asekuracyjnie i mam nadzieję, że nie na wyrost daję DOBRZE
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 DI-D 102KM 75kW