Małe pieniądze,samochód praktycznie bezawaryjny,bardzo wygodny,odporny na zaniedbania użtkownika,super udany zakup
Zrobiłem od chwili zakupu ponad 110 000 km,teraz przebieg wynosi 210 000 km,żadnych większych problemów,czasem w wilgotne poranki nierówno chodzi,aż sie rozgrzeje,czas zmienić przewody wysokiego napiącia.Ciągnie od samego dołu,dynamiczny,zupełnie bezawaryjny,na 10 000km,dolewam ok 0,5l oleju,bardzo udany
Czasem wsteczny haczy,przy przebiegu ponad 210tys km,nie ma potrzeby ingerować w sprzęgło,chociaż jezdzi nim cała rodzina,a żona lubi przeciągać
Po 100tys km zrobionych ,nie wiem czy coś wcześniej było robione, przednie i tylne zawieszenie puka,właśnie oddałem do warsztatu,ale 3 lata nic nie bylo robione,a czesto mi służył jako auto wypadowe na ryby,lub mała ciężarówka.Uważam to za bardzo dobry wynik,samochod nie był oszczędzany
Wysoko sie siedzi ,widoczność doskonała
Zadnych uwag,wszystko na miejscu
Bez zastrzeżeń
Z przodu idealnie,z tyłu mało miejsca na nogi
Do 100km/h dobrze,potem głośno
122 KM ,duża powierzchnia czołowa,musi spalić
Ciężko za podobne pieniądze kupić tak niezawodne i funkcjonalne auto.Toyota Piknik ma podobne zalety,ale kosztuje dwa razy tyle co Runner
linka predkosciomierza urwana,nie odbija w tylnej klapie zamek,korozja tylnych nadkoli
Nigdy nie stanął na drodze,mimo wieku i przebiegu żadnych nieprzewidzianych wydatków ,oryginalne sprzęgło w dobrej kondycji,wzór bezawaryjności ,rewelacja
Mitsubishi Space Runner I 1.8 122KM 90kW 1991-1999