Ogólnie jest to doskonały samochód, który nie ma poza drogim i rzadko spotykanym serwisem jakich kolwiek problemów
Diesel 3.2 doskonale pasuje do tego samochodu a zużywa zaledwie 11l na 100KM a ma 3 rżdowe ogrzewanie fotlei, klimę dla każdego rzędu i inne bajery
Mam automatycznią skrzynię i wiem że ona w Pajero bardzo dobrze działa bez zarzutu
Komfortowy a jednoczesnie czuć drogę tempmat doskonale pomaga w samochodzie i w prowadzeniu go.
Wszystko dobrze i dużo widać przez przednią szybę.
Kokpit i deska rozdzielcza bardzo dobrze zaprojektowana bardziej ergonomicznie niż np. w Tico ojca ale już niestety mnie niż w Hondzie Civic dziadka
Wnętrze mocno się nagrzewa i podgrzewanie foteli niestety Pajero ciepłe powietrze zaczyna puszczać po ok. 20 min i to nie jest jego wada po prostu ,,Pajero tak ma´´
Moim Pajero może swobodnie jechać 7 ludzi i nikomu nie będzie ani ciasno ani niewygodnie wszyscy będą zadowoleni
Tu jest niestety minus. Pajero ma bardzo głośny silnik.
Auto jest drogie w zakupie i utrzymaniu ale zużycie paliwa na poziomie 13 l na miasto jest w miarę do zaakcepotwania a tym bardziej 8 l poza miastem
100 tys. zł za auto to duzo zwłaszcza gdy w momencie zakupu ma na liczniku 100 tys z kawałkiem ale wydaje mi się, że ten zakup to była bardzo dobra inwestycja i Pajero pojeździ jeszcze kilka ładnych lat bez jakich kolwiek problemów
Z autem nie ma problemów podczas jazdy poza jednym, że szyberdach się sam zamyka gdy się cofa do tyłu ale to nie jest jakiś istotny problem
Do tej pory nie miałem z moim Pajero powaznych awarii
- zużycie paliwa dla silnika 3.2 DI-D 165KM 121kW