Przeniesienie napędu
: Idealny napęd do jazy w terenie.
: Korozja ramy, ale co roku zabezpieczam
Jest to idealne rodzinne auto. Na wakacje - strzał w dziesiątkę, 4 razy byliśmy nim w Chorwacji. Bagażnik olbrzymi. Ma haku stojak z 4 rowerami. Podróż przez Bośnię i Czarnogórę (chcieliśmy zwiedzić Bałkany) beż żadnych problemów, po fatalnych bośniackich drogach i po górach. Powrót autostradami 140 km/h średnie spalanie 11 l/100 km na autostradzie jak na takiego olbrzyma - bardzo dobre. W aucie 4 osoby, bagażnik załadowany pod dach bo dzieci chcą howerborda, dmuchańce nad morze, hulajnogi. Z tyłu na haku 4 rowery. Gdybym tylko mógł kupić najnowszą wersję nawet chwili bym się nie zastanawiał. Żadna hybryda - diesel i jeszcze raz diesel. Spalanie przez Bośnię i Czarnogórę przez góry (kręte drogi i mniejsza prędkość do 8 l/100 km).
Pracuje idealnie. Zero jakichkolwiek problemów.
Pracuje dobrze, jedyna rzecz której mógłbym się przyczepić to zbyt długi lewarek i drgania lewarka.
Lepszego nie używałem. Super Select wymiata,
Co roku zabezpieczam antykorozyjnie ramę. Jedyny minus
Bardzo dużo miejsca dla pasażerów i na bagaż. Dodatkowo hak na stojak z rowerami.
Na autostradzie głośny.
Naprawi kowal. Cały osprzęt mechaniczny, minimum elektroniki. Serwisuję w Norauto, bardzo lubią zajmować się tym samochodem. Tanie częsci.
Przebija Land Cruisera i Pathfindera. Ten drugi osiągami w terenie nawet się nie umywa. Ten pierwszy jest dwa do trzech razy droższy.
Żadnych usterek
Żadnych usterek