Oceny Mitsubishi Outlander III SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW 2014-2016

Podsumowanie 11 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Mitsubishi Outlander III SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW 2014-2016 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 11 ocen
82%
użytkowników kupiłoby ponownie
Pozytywne zaskoczenie

Najnowsze oceny Mitsubishi Outlander III SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW 2014-2016

3,5
~Kris
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
Patrzysz na niego i robi wrażenie. Jedziesz kawałek drogami krajowymi i jest w miarę ok… wyjeżdżasz na autostradę i jest dramat … Wyciszenie tragiczne- jakbyś jechał taczką. Szczególnie głośny w pewnych zakresach obrotów. Problem potęguje 5 biegową skrzynia
2,7
~Rafał Zięba
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
Zakupione po kradzieży Hyundaia Tucsona z 2017 r. Na jego tle mocniejszy silnik, więcej miejsca, lepsza jakość zastosowanych tworzyw, duży plus za system nagłośniający Pioniera. Minusy skrzynia biegów, paliwożerny silnik w mieście.
4,6
~Angelo
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
Polecam ten samochód każdemu, jest bardzo wygodny w trasie i na mieście. Nie mam problemu z zaparkowaniem. Fajnie wyposażony, automat to rewelacja. Chciałoby się mieć więcej KM pod maską ale 150 nie ma tragedii. Płynnośc jazdy i małousterkowość to ogromny plus tego modelu. Polecam jeszcze raz każdemu kto się waha.
4,6
~Angelo
4,1
~Marek
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
Solidne, duże auto, wygodne na slabe drogi, na rodzinne wypady. Niezbyt urodziwe niestety. W XII.2015 zmieniłem na OIII MY16 - jest rewelacyjnie, jakby inne auto (ale nie ma co ukrywać, teraz mam najwyższy model).
4,4
~vikings
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
duży, przestronny, przeciętny samochód dla rodziny. wszystko jest w nim ok, w dobie samochodów podatnych na serwistowe trudności i inne mankamenty jest dość prosty i niezawodny. pomieści wygodnie 4 osoby, bardzo rozsądne spalanie i tani serwis.
4,5
~ktw
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
Idealne auto rodzinne, ogromny bagażnik, stosunkowo niskie spalanie, przyzwoita dynamika i prowadzenie
4,9
~bigmike
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
Dopiero początek naszej przyjazni, ale jestem mile zaskoczony samochodem, wykonaniem, wyciszeniem, materiałami. Ciekaw jestem jak będzie to wyglądało w eskploatacji, mam nadzieje, że również dobrze.
4,4
~Gk
SUV Facelifting 2.0 SOHC MIVEC 150KM 110kW
Dobrze tylko dla tego żądać elementy plastikowe w środku auta są słabej jakości.
~Eryk
Mitsubishi Outlander III SUV Facelifting