: pewne trzymanie na drodze prowadzenie auta przyjemne .
: Lewarek popsół się przy podnoszeniu samochodu.
Materiały użyte wewnętrzne i zewnętrzne bardzo słabej jakości obliczone tak na krótko trwałą wytrzymałość.
Osłony przeciw słoneczne niedostatecznie chronią przed słońcem.Jadąc południe przy wzroście kierowcy 175cm w godz.16.00 do 19.00 niemożna się schowac przed słońcem między lusterkiem wew. a słónecznikiem jest tak duża odstęp że tzreba wkładać zwiniętą odpowiednio gazete aby zasłonić się przed słońcem.Usiądźcie w salonie i sprawdźcie.
Głośny słychć w środku
Czasami problemy z pierwszym biegem trudno wchodzi
po długim postoju (po nocy)
Bardzo dobre trzymanie się drogi , dobrze wchodzi w zakręty.
W nocy bardzo dobrze oświetla drogę.
Duży szum powietrza z zewnątrz.
Przy włączonym nawiewie na przednią szybę niemożna wyrególować tak dmuchającego powietrza zawiewa po oczach.Czy zimnym czy to ciepłym przy długiej jeździe bardzo uciążliwe .Pomaga trochę pomaga opuszczenie osłon przeciwsłonecznych.
Słychać głośno : szum kół ,silnik powyżej100 km/h , opór wiatru z przodu i lusterek , słychać klimatyacje jak się włącza .
Na trasie jest bardzo dobrze ale bez włączania tempomatu 6,5 l do 140 km/h ,w miescie od 8l -10l.
Cena do jakości materiałów stanowczo za wysoka
Lewarek użyłem tylko raz i z ledwością udało mi się wymienić koło i opuścić samochód .Ponowne użycie lewarka nie jest możliwe.Lewarek obliczony na górną granice wytrzymałości.Reklamacja oddalona.Ser.Autoryzowany Auto GT.
Nie miałem jeszcze poważnych usterek ale zato drobne w tym aucie są denerwujące. Osona silnika po autem taka mała klapka wciąż wysówała się dopuki jej sam nie przeykręciłem dwoma wkrętami od gorąca serwis proponował wymiane odpł.ale uważam że konstukja jest taka że ponownie od gorąca wysunie lepiej przykręcić.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 DID DOHC 140KM 103kW