suupre auto -nie zaduże nie za małe, można pojęździć po polnych drogach i 220 na autostradzie, jeżeli ktoś lubi to można też wyleczyć paru typów ze ścigania pod światłami czy na trasie... Auto nie dla buraków -ci wybiorą passata
To po prostu rakieta! Do 2 tys -jak normalna benzyna -potem krajobraz nagle przyspiesza. Trzeba go umiejętnie dotrzeć -ok 2000 km. Odradzam kupowania testowych bo każdy próbuje to cudo na zimnym silniku...i max.
Niem miałem żadnych problemów, pracuje bardzo precyzyjnie -co jest ważne np. przy szybkich redukcjach
bardzo dobry przy większych prędkościach. W porównaniu do CR-V który pływał przy 110 km/h ten jedzie jak przyklejony. Trochę sztywny ale to w końcu 200 koni i koła 17
do tyłu kiepsko ale zawsze jęździłem jeszcze większymi autami więc dla mnie bez znaczenia
Prostota, prostota -wszystko na miejscu świetne siedzenia, nie podoba mi się skóra na kierownicy -mogłaby być lepszej jakości, moje dzieci kochają pochylane do tyłu oparcie tylnej kanapy, przednie okno dachowe otwiera się trochę za mało -ale to zrozumiałe bo z tyłu jest drugie, jak na takie auto moółbybyć większy bagażnik
świetnie, ale ogrzewanie mogłoby być sprawniejsze -na szczęście są podgrzewane fotele
baaardzo dużo miejsca w kabinie, wygodnie ale najlepiej dla 4 osób
absolutnie ciche auto, przy większych obrotach słychać dzwięk "wiertarki"
to nie jest auto dla oszczędnych, ale jak masz 115 tys zł to stać cię chyba na paliwo? poza tym to 200 koni i napęd na 4 koła oraz spora masa i gabaryty -ogólnie dobrze
najlepszy wybór za tą cenę, 200 koni, 3 lata gwarancji, skóry, alcantara, podgrzewane fotele dwa okna dachowe, alu 17 i niezawodna technika. W mojej firmie Carismy robiły po 250 tys. km bez najmniejszych usterek. Nie żałuję ani jednej złotówki
wiem, że z tymi autami nie ma problemów jeżeli je się dobrze eksploatuje, tj. dobre paliwo, regularny serwis, oszczędzanie zimnego silnika, nie wyłączanie zaraz po ostrej jeździe itd.
j.w.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 4WD Turbo 202KM 149kW