Samochód nie za duży ,nie za mały , daje przyjemność z jazdy, ogólnie polecam
Silnik ma elastyczność tak od 2000-4500 obrotów, potem widac spadek momentu, ale i tak jest czym pojeździć kiedy trzeba wyprzedzam bo 300 MN jest przy 3500 wiec nie trzeba piłować żeby jechał. zrobiłem nim 20 tys prze 3 miesiące- nie bierze oleju, założyłem lpg i nie jest zle. szybko sie nagrzewa - jednak w hondzie było szybciej
czasem haczy jedynka i wsteczny ale to podobno standard w tym modelu,
bardzo dobry, ładnie tłumi nierówności, na autobanie jedzie jak po szynach - twardy tył daje znać ale nie psuje komfortu jazdy- w moim mimo ze 8 lat już ma to amory maja po 85% sprawnosci- ale to tylko zasługa niemieckich dróg bo stamtąd go przywiozłem.
w tym modelu bez czujników parkowania trudno jest, widoczność dobra na boki i przód,
brak regulacji kierownicy w pionie, a poza tym to ok, mam 2 dzieci i dajemy rade z pakowaniem wozka, i innych rzeczy do bagażnika.
grzeje szybko w zimie, lato klima działa ok , na parowanie szyb jest szybki program na włączniku i parę chwil po problemie, brak nawiewu z tyłu
przestrzeń dla kierowcy- ja mam 183 cm i dobrze sie siedzi, fotele -jest regulacja w kilku płaszczyznach i podparcie kręgosłupa też. z tyłu też jest dużo miejsca - 3 osoby moga jechać w miare komfortowo, regulacja tylnej kanapy na plus
jak pisałem wyzej- wg mnie jest lepszy niż honda hrv, przy normalnej jeżdzie dobry komfort,w środku cichy - przy 3000 obrotów jest 120 km - i cichutko w porównianiu z hondą - prędkosć autostaradowa też da się normalnie jechać i rozmawiać -
pali ile się chce - w zależności od szybkości, na razie wymieniałem rzeczy eksploatacyjne, wiadomo ze nie w aso bo to prosty samochod jest
dobry - za to co oferuje to polecam
na razie -spaliła mi sie żarówka świateł mijania lewa, łatwy dostep zeby wymienić to na plus
brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 4WD Turbo 202KM 149kW