: Samochód wyróżnia sie z tłumu, a nie widziałem tego modelu za dużo w Polsce
: cewka zapłonowa
: silnik podnośnika przednich drzwi
: brak
Jak na auto z tego rocznika i o takim przebiegu wymieniam olej leję paliwo i jerzdżę
Po zamontowaniu gazu wyszła słaba już cewka zapłonowa Zdobyć nową graniczy z cudem szukałem trzy miesiące ale pomoc mitsomaniaków zawsze w cenie i przypłynęła z japonii Poza tym bez problemów Tylko,że to 1,3 na trasie i z więcej niż jednym pasarzerem auto traci już swój animusz Za słaby na tą budę :(
Bez zgrzytów i chaczeń tylko ten wsteczny nie zawsze wejdzie i wtedy zazgrzyta ale z lepsza spotkałem się tylko w nowych samochodach
Samochodem sie poprostu płynie jak na rocznik to bardzo dobrze Auto z niemiec a mimo, że już trochę jeździ po naszych drogach amorki jeszcze trzymają Tylko te 13 psują wizerunek auta
We wszystkich kierunkach czy to w lusterkach czy patrząc przez szyby nie ma problemu To mój pierwszy samochód z kufrem, a jeszcze w nic nie walnąłem
Wszystko w zasięgu ręki Jeśli czegoś szukasz nie zastanawiasz się gdzie sięgnąć Tylko, że ja lubię jeździć na \"leżąco\" troche daleko do radia, ale zawsze jest pilot :)
W zimę włączasz silnik czekasz chwilę niby czujnik pokazuje bardzo zimno, a tu z wentylacji leci cieplutkie powietrze Przy komplecie osób parują tylne boczne szyby.
Samochód nadspodziewanie przestrzenny zarówno dla pasarzerów jak i kierowcy, a lubie cofnąć sobie fotel
Do 120 nie jest żle, ale jak ktoś będzie chciał przycisnąć zaczyna sie robić głośno. Tylko czego oczekiwać po 1,3 On najlepiej czuje sie w mieście
Konstrukcja silnika nie jest najnowsza wieć prosze nie oczekiwać cudów.Jak dla mnie 8l gazu przy jeździe mieszanej to wynik całkiem niezły A gdy zmieniłem miejsce tankowania to już wogóle Na benzynie w 2008r. trasa 350 km w jedną stronę + zwiedzanko 2 tygodnie za 300 PLN
Nie traci bardzo na wartości, w zakupie może nie najtańszy ale za to odwdzięcza sę niezawodnościa Jak sie orientuję przy przebiegach rzędu 230000 nie za wiele nie dzieje nie dokładamy :)
Po usunięciu wadliwej cewki i nie licząc zwykłych części (hamulce, tłumik) nie dokładam do tego auta
Nie wiem co to znaczy nigdy nie stanął na trasie
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 12V GL 75KM 55kW