Lista ocen Mitsubishi Lancer VII Sedan (46)

4,6
~bojar211
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Dałem doskonale bo brakuje opcji bardzo dobrze. Całokształt prezentuje się znakomicie jednak ma swoje drobne wady.
4,5
~ojrzyk
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Ogólnie jestem z tego auta bardzo zadowolony. Wiedziałem co kupuję. Kupiłem 15-letniego sedana klasy niższej-średniej z 200 tyś km przebiegu. Posiadam go już 2 lata, przejechałem 60 tyś, jeździłem nim po wertepach, woziłem materiały budowlane. Wytrzymałe te trudne warunki i nie odnotowałem żadnej większej ustarki. Poza tym jak na auto tej klasy jest dość wygodny i pojemny i jak na swój rocznik dość ładny i bezawaryjny. Nie ma mocy ale jest b....
4,4
~RaV, gg-3997607
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Określę to tak: do miasta idealne, na trasę za słabe(jak na moje aspirację). Wizualnie piękne, jak chyba większość Mitsubishi (mam model produkowany od kwietnia 96 w górę). Bardzo wygodne, dobrze wyposażone, ergonomicznie zaprojektowane. Myślę, że osoby starsze albo o spokojnym temperamencie byłyby BARDZO zadowolone z tego auta! Na pewno jest godne polecenia, jednak trzeba być świadomym kilku wad, które opisałem poniżej.
4,2
~epiqr
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Ogólnie samochód sprawia frajdę, da się nim jeździć oszczędnie, ale da się też dynamicznie, hamulec ręczny skonstruowany w taki sposób że zawsze trzyma, można zawijać bokiem nawet po szorstkim asfalcie :) Wygodny, elektryka działała perfekcyjnie, jak w nowym samochodzie, jest to auto niepowtarzalne i oryginalne. Zdecydowanie posiada ono więcej zalet niż wad i jest to samochód który się kocha, a nie tylko nim jeździ! :)
4,8
~Malay666
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Jak na auto z tego rocznika i o takim przebiegu wymieniam olej leję paliwo i jerzdżę
4,3
~Sienek, sienek86@o2.pl
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Trochę za słaby jak na te gabaryty. Ciężko się wyprzedza. Seryjny układ wydechowy brzmi rasowo, bardzo przyjemnie. (Silnik)
4,4
~Rafal
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Jak na zimny silnik to pzryspieszenia osiaga dosc dobre (Silnik)
3,4
~yrdn
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Przesiadłem się z silnika 1.0 (50KM) na 1.3(75KM) i czuje różnicę. Więcej mi narazie nie potrzeba :] (Silnik)
3,2
~danniell
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Auto przeciętne, mało awaryjne, za słaby silnik (1.3 75KM)
3,3
~matt
Sedan 1.3 12V GL 75KM 55kW
Auto jest fajne, ładne nie ma takich aut duzo. Ale to tez minus - ceny czesci itd No i ta moc troche jej za malo i moglby byc ciezszy lepiej by sie trzymal drogi
Mitsubishi Lancer VII Sedan