uwielbiam to auto.jest duze wygodne i mega mega dynamiczne!!! i teraz juz smiesznie tanie.zal mi go sprzedawac ale moj budzet tego nie wytrzymuje (benzyna)
japonska technologia:) extra przyspieszenie mimo swoich latek i przebytych kilometrow.niesamowita dynamika i jakos wykonania.
czasem nie chce wejsc jedynka i wsteczny ale to slyszalem norma po tylu latkach;]
idealnie trzyma sie drogi.zakrety mozna smialo brac z duza predkoscia.auto bardzo posluszne.niestety bardzo delikatne zawieszenie (a moze to my mamy niedelikatne drogi:>)
jest ok lecz bez spojlera na tylnej klapie nie widac wogol gdzie sie konczy autko:)
jak na lata 90-te.....
mogloby troszke ciszej chodzic i szybciej sie nagrzewac ale da sie zyc.
z przodu mega duzo miejsca nawet dla wysokich osob. z tylu wiadomo troszke gorzej ale ja jezdze tylko z przodu:)))))
mogloby byc troszke lepiej wyciszone ale nie ma tragedii.
no i tu jest pieta achillesa tej marki. Ja mam dosyc ciezka noge wiec moj portfel to odczuwa.ceny napraw no coz japonczyki zawsze byly drozsze od innych marek w eksploatacji.czesci sa dosc drogie ale za to bardzo dobre jakosciowo.i tak wydawalem mniej na naprawy niz na golfa 3 r.94 poniewaz w mitsu praktycznie nic sie nie psulo.
smieszne pieniadze piekielna maszyna. nie raz slyszalem ze ktos nie widzial nigdy tak szybkiego 1.6:D
nic a nic tylko warunek: trzeba o niego dbac. olej wymieniac paski i plyny.jesli tego nie bedziemy robili to kazde auto padnie:)
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 113KM 83kW