Rewelacyjny samochodzik. Oszczędny, jak na razie bezawaryjny i tani w eksploatacji, z ładną linią nadwozia, sporym bagażnikiem i wygodnymi fotelami.
Na początku brakowało mi obrotomierza, ale z czasem można się przyzwyczaić:)
Jak na 75KM to jest rewelacyjnie. Bardzo dobrze przyspiesza na 3 i 4. Nie jest to demon prędkości, ale do spokojnej i oszczędnej jazdy spokojnie wystarczy.
Czasami jedynka nie wchodzi za pierwszym razem, poza tym bardzo dobrze. Wygodny wsteczny, który jest wrzucany "do tyłu", a nie jak w niektórych samochodach pod jedynką.
Tutaj dużo nowych samochodów może pozazdrościć, samochód 15 letni, a w zakrętach spokojnie można wyprzedzać znacznie nowsze modele.
Z tyłu mam spoiler, więc bez rewelacji, za to do przodu przyzwoicie. Zderzaki mam poopcierane z każdej strony ale to zasługa poprzedniego właściciela:)
Jest wszystko, co może być w 15 letnim samochodzie. Za dużo przycisków, wskaźników i innych bajerów nie ma, więc nie ma problemu z brakiem czytelności itp.
Zimą szybko się nagrzewa, wystarczą 3-4 km jazdy i już jest ciepłe powietrze. Latem chłodzi przyzwoicie, lecz klima to nie jest...
Dla kierowcy bardzo dobrze, super wygodny fotel z regulacją wysokości. Z tyłu nie jeździłem ale nikt za bardzo nie narzeka, więc chyba nie jest źle.
Nie przywiązuje do tego wagi, więc ciężko mi ocenić.
W trasie mam zawsze między 5.7-6.1, więc nie jest źle. W mieście różnie, w zależności od długości korków, przeważnie 7,5-8.
Serwi w Mitsubishi bardzo drogi. Na szczęście samochód nie jest zbyt skomplikowany, więc naprawy można przeprowadzać w nieautoryzowanych warsztatach.
Jak się trafi dobry egzemplarz to można jeździć i jeździć.
Jak na 15 latka super. Przez 2 lata wymieniłem 3 żarówki i standardowo po zakupie rozrząd i amortyzatory, które były od nowości...
jak na razie brak:)