Oceny Mitsubishi Lancer V Hatchback 1.5 84KM 62kW 1988-1992

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Mitsubishi Lancer V Hatchback 1.5 84KM 62kW 1988-1992

~Lech
Hatchback 1.5 84KM 62kW
Pojaz ekspoloatuje od 9 lat przejechałem 250oookm bez większych kłopotów. Wymieniłem uszczelniacze zaworów po 210000km, teraz zupełnie nie zabiera oleju,oraz naprawiałem ułożyskowania osi wycieraczek, wymieniłem klocki (3razy) i szczęki hamulcowe (1 raz) .Bardzo dobrzę się prowadzi, szczególnie w zakrętach.Sworznie kulowe wahaczy wytrzymują przebieg ok 120000km , łaczniki stabilizatora co 60000km. Ogólnie pojazd b. udany
4,6
~Robert
Hatchback 1.5 84KM 62kW
Jestem baaardzo zadowolony. 90 KM to w sam raz. Co roku wymieniam : świece, olej, filtr pow,Jestem fanem tej firmy. Zastanawiam się teraz nad montarzem LPG. Byłem właśnie rozpoznać w warsztacie - 2100zł. Chyba się zdecyduję.Z kalkulatorów wynika że po roku się zwraca !!!
~cezzar@poczta.fm
Hatchback 1.5 84KM 62kW
Bardzo fajny, duży, rodzinny samochód, solidny, odporny na korozję i ekonomiczny. Słuzy w mojej rodzinie już 7 lat bez żadnych większych awarii. Wymieniane zostały jedynie materiały eksploatacyjne oraz części szybko zużywające sie. Części oryginalne bardzo drogie ale są tańsze zamienniki. Niektóre elementy są jednak nietypowe (np filtr powietrza). Mankamentem są odpadające plastiki zewnętrzne na drzwiach oraz skrzypienia plastików. Japońska...
3,6
~mikael
Hatchback 1.5 84KM 62kW
Naprawdę to stary dobry japończyk. Które inne auto po 20 latach jest na chodzie w dobrym stanie. Myślę, że jak na pierwsze auto jest idealne, można uczyć się jeździć nie dbając o szczegóły.
4,5
~*misiofanka*
Hatchback 1.5 84KM 62kW
znam tą markę na wylot (to nie pierwszy mój misiek!!!), i już się chyba nie przesiądę na inną ;
~jankee@kredytbank.pl
Hatchback 1.5 84KM 62kW
Wdzięczne bezawaryjne autko, godne polecenia zarówno na miasto jak i na długie trasy. Kupione w dobrym stanie posłuży właścicielowi.
~Marcin Sz szafmar@poczta.onet.pl
Hatchback 1.5 84KM 62kW
Wytrzymaly samochód specjalnie na polskie dziury no może ciut na nie zaniski bo niekiedy można zachaczyc podwoziem o asfalt
~Maciek maciem26@go2.pl
Hatchback 1.5 84KM 62kW
Auto godne polecenia tylko szkoda że już tak dobrych aut jest tak mało, następne moje auto to będzie również LANCER!!!!!!!!
4,1
~darker@poland.com
Hatchback 1.5 84KM 62kW
auto dobre,choc drogie czesci. Bardzo duża przyjemnosc z jazdy
4,6
~Darek