: Doskonala trakcja. Zadnej podsterownosci.
Wszystko super, tylko ta moc... Beznadzieja :(
Jestem rozczarowany. Spodziewalem sie po 143 KM czegos wiecej. W dodatku chiptuning nie wchodzi w gre. Na 1szym i 2gim biegu jeszcze jako tako idzie, ale od trojki w gore boje sie wyprzedzac (za slaby).
Bez zastrzezen.
To w tym aucie jest naprawde genialne. Wszyscy, ktorym dalem prowadzic wybaluszaja oczy ze zdumienia. Malo ktore auto tak sie trzyma drogi.
Jakos nie mam problemow z poruszniem sie po nawet bardzo malych powierzchniach (jestem wysoki :)) Z tylu czujniki parkowania uzupelniaja wszelkie braki. Naprawde duze lusterka.
Gdy zastanawialem sie nad kupnem to byl jeden z najczesciej powtarzajacych sie zarzutow. Ale wszystko tak rozmieszczone jak nalezy. Moze z wyjatkiem przycisku \"info\" zmieniajacego funkcje w komputerze pokladowym. W dodatku nie jest on podswietlony. W nocy nie moge go namierzyc.
W zimie szybko sie nagrzewa. Klima szybko chlodzi. Szyby nie paruja nawet przy 5 odobach w srodku. Trzeba czegos jeszcze?
Przy moich 190 cm wzrostu nie mam problemow z przestrzenia. Wiecej miejsca niz w Audi A4.
Na niskich obrotach rewelacja. Z zewnatrz tez silnika prawie ni slychac (przyjemnie terkoce :)) Ale powyzej 4000 obrotow zaczyna glosno pracowac.
Gdyby mial taka moc jak bym sobie zyczyl, to bym tu dal pelna ilosc punktow. Ja praktycznie trzymam caly czas gaz wcisniety do dechy. Pali 11l/100km w cyklu mieszanym, i nie wciska w fotel. Gdyby wciskal to nawet przy 12l/100 dlabym 5 gwiazdek.
Z takim wyposazeniem nie ma tanszego auta.
Do tej pory bez problemu, ale jezdze nim dopiero 2 miesiace.
Jak wyzej.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 MIVEC 143KM 105kW