Ocena kierowcy - Mitsubishi Lancer IX Sedan

Silnik 1.5 MIVEC 109KM 80kW
Rok produkcji 2010
Mitsubishi Lancer IX Sedan 1.5 MIVEC 109KM 80kW 2007-2015 - Oceń swoje auto
Zawieszenie : super
Za tą cenę najlepszy wybór, wyposażenie, niezawodność, komfort jazdy i wygląd na +, minus ( w mojej wersji brak czujników cofania)trochę głośny i to wszystko. Auto godne polecenia, w końcu orginalny japończyk
1,5 świadomię wybrałem ze względów ekonomicznych, nie jest to auto które mało pali ( ze względu na swoją też wagę , dla mnie dynamiczność jest ok, wiadomo jak chcesz poszaleć do weź 1,8 ( będzie napewno zabawa), auto rozkręca się dopiero na wysokich obrotach od 3.3 tyś obrótów, a najlepiej pracuje powyżej 4 tyś, tak wogóle to ten silnik uwielbia wysokie obroty,
super wchodzi
szerokie auto, na tyle wielowachaczoe zawieszenie które doskonale zdaje egzamin na nierónościach i wybojach, czujesz jak byś był przyklejony do jezdni ( wkońcu zawieszenie robione na bazie evo )
jak na sedana średnie, bez czujników parkowanie słabo parkuję się tyłem, przednia szyba ok, bardzo fajnie można dopasować sobie siedzenie kierowcy
zajebi
wszystko ok tak jak powinno być
szerokie auto naprawde dużo miejsca nawet dla osób \"większych\"
pzeciętne, mogli bardziej sie postarać japończycy, na wysokich obroatach - 3,5-4 tyś chuczy , ale powyżej 4 tyś jest git
jest to duże auto, ciężkie, nie może palić tak jak tico np., jak masz ciężką nogę to będzie palić, jak chcesz ekonomicznie pojeździć to spali 7 litorów, za mało mam przejechane aby wypowiadać się o przeglądach naprawach czy usterkach
Stosunek jakości do ceny był podstawowym kryterium przy wyborze kupna smochodu, w tamtym czasie z tym wyposażeniem za 60 tyś na rynku nie było żadnego konkurenta
narazie brak uwag
narazie brak uwag