Poza problemem zamarzania paliwa ok wymieniono układ na filtr z podgrzewaniem poprowadzono przewód paliwowy obok kolektora i zmieniłsię filtr paliwa orginał w serwisie prawie 200zł firmy japonskie DENSO nr katalogowy 186100-6080 ale można kupić filtr firmy filtron jest dużo tańszy nr katalogowy FILTRON PP 855.
Bez zaszczerzeń ale w skrzyni i w mostach olej sprawdzany nabierząco i wymieniany tak samo krzyżaki na wale smarowane leguralnie.
Nie najgorszy ale krzyżak wymieniony przy 90 tyś km
To zalerzy w terenie bardzodobrze autostrada beznadziejnie bardzo mocno się człowiek męczy.
ok
Bardzo dobrze.
Głośno na autostradzie.
Zamarzające paliwo przy 1 tyś km wymieniono na gwarancji układ na filtr z podgrzewaniem poprowadzono przewód paliwowy obok kolektora i zmieni łsię filtr paliwa orginał w serwisie prawie 200zł firmy japonskie DENSO nr katalogowy 186100-6080 ale można kupić filtr firmy filtron jest dużo tańszy nr katalogowy FILTRON PP 855.Przedni amortyzator padł przy 80 tyś km, pęknięcie tylnego resora 93 tyś km. Wymiana krzyżaka w układzie kierowniczym ten zaraz pierwszy widoczny w komorze silnika 110 tyś km
----Poza tym narazie nic a ma ok 125 tyś km jestem posiadaczem auta od nowości czyli od 2007 do 15.02.2014r. Dodam że jestem jedynym kierowcą tego auta.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 DOHC 136KM 100kW