: Mimo, że auto ma 18 lat to czuć moc pod nogą.
: Kielichy
: Nadkola
Mitsu to nie wyścigówka i nie kupuj jej jeżeli myślisz, że wyprzedzisz Renault Megane GT na światłach. Samochód jeżeli jest w dobrym stanie to odwdzięczy się niezawodnością i świetną pracą.
Świetny silnik, bardzo dobrze wkręca się na obroty. Nie trzeba redukować biegu o dwa aby kogoś wyprzedzić. Spokojnie 400 tysięcy zrobi.
Co do manualnej skrzyni biegów to mogę powiedzieć że nie jest zła, ale nie jest także jak w rajdówce. Chociaż w ASX biegi wchodzą bardzo podobnie. Taki urok Mitsubishi.
Samochód przyjemnie się prowadzi. Przy dużych prędkościach całkiem dobrze wchodzi w zakręty.
W aucie nisko się siedzi, ale można się do tego przyzwyczaić. Widoczność zależy od wzrostu kierowcy i wysokości fotela ale daję mocne 4.
Wygoda jest większa niż w nowych autach.
Nie ma się do czego przyczepić.
Nawet w pięć osób jeździ się w miarę komfortowo.
Czasami jest trochę głośno, ale można się przyzwyczaić. W swoim aucie mam modyfikowany układ wydechowy. Mnie się to podoba, ale rodzina z dzieckiem nie będzie zachwycona.
O samochód trzeba dbać. W przeciwnym razie zje go rdza. Podwozie trzeba zakonserwować. Widzisz rdzę - usuwasz od razu.
163KM + V6. Czego chcieć więcej za mniej niż 10K? Auto wygląda lepiej i ma więcej mocy niż większość nowych aut.
Zegar lubi się popsuć i antena od radia.
Raczej blacharka. Z innych rzeczy to popychacze i łożyska w skrzyni.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 24V 163KM 120kW