Daję i tak doskonale, ponieważ kocham to auto. Jest tak piękne, że nie potrafię go sprzedać, a czas najwyższy.
silnik niezawodny do bólu, sound piękny, nieco wolno się zbiera ale to wielkie auto. Kiedy już się wkręci na 4 tys - o rany. Pruje niczym rekin.
To wielka porażka. Miałem już 5 mitsubishi i nie moge temu darować, że 1 i 2 wchodzą z największym trudem (od 150 tys przebiegu). Serwis mówi - łożyska.
wcale nie jest aż tak świetnie tak jak inni tu piszą. Układ jezdny może i pewny, jednak w zakrętach bardzo duże przechyły, a fotele mają przeciętne boczne podparcia. Trzymam się kierownicy. Przykleja się na krętych drogach, lubi taka jazdę. Bardzo ważne opony. W tym aucie nie można na nich oszczędzać.
Jest bardzo poprawnie, jednak zgięty w dół przód (co jest cudowne) wymaga dużej wprawy. Tył - słabiutko kiedy pada: brak tylnej wycieraczki czesto dokucza.
wręcz genialna, podobnie jak jakość wnętrza.
Tutaj duży kłopot. Paruje jak wściekły. Jeżdżę na klimie niemal cały rok i nie zawsze (jak pisali inni) pomaga do końca. Dziwna sprawa. W żadnym mitsubishi tego nie miałem (podobnie jak ze skrzynią).
Bez zbędnych słów - rewelacja.
Jeszcze lepiej niż doskonale.
Nie zwracam na to większej uwagi. Pali chyba około 9-10, czyli jak na takie duże auto bardzo dobrze.
Jeśli trafi Ci się galant w dobrym stanie, nawet się nie wahaj. Śmieszne pieniądze za 7-10 latka wobec tego co oferuje to auto.
Niemal żadnych historii w 10-letnim aucie. Elektryka, komputer, wszystko OK. Jakieś drobiazgi eksploatacyjne i tyle.
Pękła półoś, ale to raczej z mojej winy.