: Problemy z rdza,ja zrobilem konserwacje podwozia.Pojawiaja sie drobiny rdzy na tylnych nadkolach ale to przypadlosc wszystkich japoncow
Autko godne uwagi malo znane w polsce dlatego ze nie bylo importu do polski praktycznie wszystkie auta pochodza z niemiec.Super na dalsze wyprawy,pojemny szybki z ponad czasowa linia szczegolnie ten agresywny przod.Autko doskonale wykonane przez japoncow malo awaryjne tylko lac benzynke i smigac.
Ciagnie powyzej 3,500 obr/min i wtedy jest dosc dynamiczne.Dluga 2-120km/h.Ogolnie zadnych zastrzezen,silnik to stara japonska szkola takze wymianna oleju umnie co 5000km i do przodu.
Skrzynia to loteria albo sie trafi na dobra albo na roztrzaskane synchronizatory.Ja trafilem dobrze i przez dwa lata spokoj,wszystko dziala poprawnie.Specyficzny proble z wrzuceniem jedynki przy redukcji z drugiego biegu.Wejdzie tylko przy malej predkosci-tak jest skonstruowana przez japoncow.
Autko trzyma sie drogi jak nalezy,zadnych problemow z koleinami i nierownosciami na drodze.
Do przodu wszystko gra gorzej z tylem,duzy kofer czasem moze zmylic przy cofaniu.Ogolnie kwestia przyzwyczajenia.
Zadnych uwag,wszystko pod reka.Climatronik obsluguje moja 3-letnia corcia.
Bardzo wydajna wentylacja,w zime autko szybko nabiera temperatury,po wymianie filtra kabinowego odparowywanie szybek to pikus.
Mam 186cm i waze 100kg,przestzen czy to z przodu czy z tylu bardzo zadowalajaca,do tego sporej obfitosci bagaznik.Ogolnie autko doskonale na dluzsze trasy.
Byc moze u mnie jest glosno i moze to byc spowodowane oponami.slyszalem ze wyciszenie nadkoli jest slabe.Jako tako silnik jest cichutki tylko u mnie slychac te nieszczesne opony.
Miasto-9l Trasa 7-7,5 jak na 2 litry to tragedi niema
Nie sa to autka zbyt drogie i za 10000zl mozna miec naprawde super autko w super stanie.Wszystkie audi i vw moga sie schowac jesli chodzi o bez awaryjnosc.Polecam z czystym sumieniem ten samochodzik.
No tu jest mistrzostwo swiata.Przez dwa lata zero problemow.Po zakupie wymiana rozrzadu-japonski cena 300zl,filtry paliwa,oleju,powietrza,kabinowy,wymiana plynu chlodniczego,paska od pompy i klimy.To wszystko to jest 600zl z robocizna przez DWA LATA.Wiecej nie ma co pisac :)))))
BRAK !!!!!!!