: dynamika dynamika i ...pół syntetyczny olej
: silniczek krokowy
: ruda
: rurka powrotna z listwy wtryskowej pękła został tylko gaz strasznie dużo pracy (wyjmowanie zbiornika)
naprawdę duże i dynamiczne auto
pokaż mi 112 koni które tak jedzie po 16latach. Dynamika super. Krótka jedynka i dwójka ale jak trzeba to kręcisz go bez bólu do 5tys. obrotów i uciekasz :) Ten silnik kocha obroty!
Remontowałem 10tys km temu bo jakiś ktoś kiedyś ją rozebrał i jak składał w swej stodole uznał że rurka wymuszająca obieg oleju jest nie potrzebna. Teraz biegi wchodzą jednym palcem
Jak dla mnie trochę za miękki ale mam też stare spręzyny bardzo stare... po załadowaniu zakupow do kufra mocno siada
zwisy są duże. W polączeniu z dużym promieniem zawracania trzeba się przestawić zanim będziesz parkował bez poprawek
Japończycy są ok wszystko pod ręką już nawet nie patrzę na klawisze. Naprawdę znam nowsze auta z gorszym rozplanowaniem kokpitu
Bałem się zimy a tu niespodzianka szybko robi się ciepło a lusterka i szyba to już prawdziwy exspress. w lecie bez klimy albo wentylator na maksa albo otwierasz szyber ale i tak jest ciepł no cóż to nie rocznik 2007
Mam 196 cm i jest mi wygodnie kierownica regulowana w jednej płaszczyźnie. Za mną mimo odsuniętego fotela na maksa siądą bez problemu kobiety. ogólnie git
dla mnie dobrze choć to nie XXI wiek silnik nie jest głośny ale jak depniesz pięknie pieje i nie jest to wycie zarzynanej świnii
mam za małe opony więc pali za dużo ale jak załozę prawidłowe kapcie to 13 gazu w miescie będzie a mam ciężką nogę
niemieckie w tym roczniku dużo droższe
gówna się nie psują tylko kupiłem poobijany egzemplarz więc korozja atakuje na maksa bo nikt nie dbał
uszczelka pod głowicą