W cenie 20-25 tyś na pewno nie znajdzie się bardziej efektownego samochodu i tak dobrze wyposażonego. Do zabawy na pewno nie wystarczy silnik bez turbo. Niezawodność w porównaniu np. z Audi czy Renault(wiem z doświadczenia) rewelacyjna. A koszty utrzymania normalne. A ocena 4-tylko i wyłącznie za słabe osiągi, reszta doskonała.
Sam silnik jest ok, moc (145) typowa dla takich silników, a że samochód jest troche ospały to wina masy, a nie silnika.
Precyzyjna, nic nie zgrzyta nawet przy szybkiej zmianie-OK.
Słabiutki promień skrętu, jak na auto o sportowych aspiracjach zdecydowanie za miękkie (no ale amerykanie robią komfortowe samochody)
Całe życie jeździłem samochodami o podobnej sylwetce więc jak dla mnie w porządku.
Wszystko super, tylko miejsce na radio troche za nisko.
Doskonałe.
Z przodu wygodnie, z tyłu miejsca tylko dla osób ponieżej 180 cm wzrostu; no ale tym samochodem się kolegów nie wozi, co najwyżej koleżanki.
Przy niskich obrotach cichutko, przy wysokich troche silnik słychać-czyli tak jak być powinno.
Zużycie paliwa jak dla mnie doskonałe:
Miasto: przy spokojnej jeździe 10-11 paliwa lub 12-13 gazu (na sekwencji)
miasto-traso(pół na pół) 10 l gazu.
A jak się depta w podłoge to każdy samochód pali-ja wtedy nawet nie licze.
Z cenami części nie ma tragedii-99% części eksploatacyjnych są w zamiennikach, więc mit o drogich częściach do "japończyków" jest nieaktualny
Póki co regeneracja przednich wahaczy... i tyle.
Oby tak dalej.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 GS 16V 146KM 107kW