sylwetka auta przepiękna,,, ale niestety nic pozatym,,, Długi czas szukałem mojego wymarzonego autka i wkońcu w Niemczech znalazłem ładne z przebiegiem udokumentowanym nie jakijs szrot od chandlarzy z przekręconymi budzikami.. Aż sie boje pomyśleć co by bylo jak bym kupił je w polsce z niewiadomo jakim przebiegiem.. NO ALE WKONCU ZNALAZŁEM NAPALEŃCA CO TEZ ZŁOM ODEMNIE KUPIŁ I WIEM ZE W CIĄGU 4 MIESIECY WPAKOWAŁ W TO KOLEJNE 4000 TYS. ZŁ.... TO SAMO MÓWI ZA SIEBIE CHYBA,, poprostu takie auto w polsce nie wytrzymie zbyt długo.. A ja sie ciesze i nie chce widzieć już eclipsy nawet na oczy... Ogólnie naprawde NIE Polecam. Kupcie sobie chlopaki lepiej jakiejs Audi,BMW czy VW i odpicujcie dobrze to też sie kazdy bedzie oglądał a niezawodność i osiągi przy dobrym silniku napewno o niebo lepsze
jak ktos ma mało problemów a za to duuuużo pieniędzy to niech sobie to kupi
ogólnie ok
ok
Tragedia!!!! kupiłem i przez pierwsze 3 miesiące było ok.. ale później sie zaczeło na dobry początek alternator, po 2 tygodniach silnik krokowy,, następnie koło pasowe, po następnej krótkiej chwili łożyska itd. Ogólnie nie polecam tego samochodu
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 GS 16V 146KM 107kW