Ocena kierowcy - Mitsubishi Eclipse I

Artur kisielisodd@tenbit.pl, 22 lat temu
Silnik 2.0 i 16V 4WD Turbo 192KM 141kW
Rok produkcji 1995
Mitsubishi Eclipse I 2.0 i 16V 4WD Turbo 192KM 141kW 1990-1995 - Oceń swoje auto
Jestem zadowolony. Auto o rewelacyjnym wygladzie, niesamowitych wrazeniach z jazdy (moze by sie przydalo troche wiecej mocy, ale sie o to postaram juz sam). Chcialem bo mi sie podobalo, mam i sie ciesze, dlatego ocena nie mogla byc inna.
wersja 2.0 bez turbiny troszeczke zawodzi, jak na auto o charakterze sportowym, ale jezdzi sie przyjemnie
Rewelacyjna skrzynia, biegi dobrze zestrojone, no i niewiarygodnie krotki skok, az sie chce zmieniac biegi
jak na polskie drogi, przecietne. Maly promien skretu, twarde zawieszenie.
Przod , boki znakomita, tyl po przyzwyczajeniu tez nie najgorszy.
Szyby paruja to prawda, jakos w poprzednim samochodzie bylo lepiej
Coupe jest przedewszystkim na 2 odoby, ale jezdzilem w 4 osoby z nartami w srodku! a do tego znajomi mowia ze nie siedzi sie zle z tylu. Z rzodu, wygodnie i duzo miejsca
Ocenilem na 3, bo nie jest cichy, ale ja tam lubie glosna prace silnika, zwaszcza ze jest bardzo mila dla ucha.
tutaj jest tragicznie. zuzycie paliwa ogromne, ceny czesci kosmiczne, ale takie autko.
No coz drogie, ale amerykanie wiedza jak zrobic niezawodne auto. (bo buduja tylko amerykanie)
Troche mnie denerwuja plastiki, ktore na polskich drogach piszcza, ale po za tym jest dobrze brak usterek.
jak na razie nei mialem. Wymienic pasek musialem, ale to nie usterka.

Mitsubishi Eclipse I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

Mitsubishi Eclipse I