Ocena kierowcy - Mitsubishi Eclipse I

Silnik 2.0 i 16V 152KM 112kW
Rok produkcji 1992
Okres użytkowania: 1 rok
Mitsubishi Eclipse I 2.0 i 16V 152KM 112kW 1991-1995 - Oceń swoje auto
Inne : cale auto mnie zaskoczyło nie spodziewałem sie , ze w jednym aucie jest : niezły wygąd , ciekawe wnętrze , fajny silnik , komfort i frajda z jazdy : )) Polecam
moze nie ideał ale blisko : )
Silnik rewelacja , jak na lata 90 bardzo nowoczesny do tego dochodzą b.dobre osiagi , dzwięk , niezawodnosć , spalnie.
moja skrzynia jest ok , małe problemy z synchronizatorem 2 biegu.
zawiesznie o nastawieniu sportowym ale również komfortowe jak na opony 16" 205/50 i polskie drogi : ) Krótko mówiąć : chcesz jedzisz spokojnie w ciszy i wygodnie nie ma porblemu chcesz poszalec nie ma problemu. auto dwa w jednym : )
Może być. Dobrze ze swiatła sa otwierane to widac przód gdzie sie konczy :) ale ogólnie da się bez problemu parkować.
kierowca czuje się troche ja w "samolocie" wszytko go otacza i wszytko ma po ręką. dla mnie idealnie. Bogate wyposażenie : pełna elktryka , klima tempomat , spory bagażnik Brakuje tylko szyberdachu :))
dla kierowcy i pasazera z przodu jest ok. na krótki wypad można dwie osoby z tyło też zabrać : )
przy spokojniej jezdzie cicho, jak chcesz poszalec głosno , ale o to w tym aucie chodzi.
Jak na 2,0 150 KM spalnie średnio : tryb mieszany 10 L miasto 11-12 L trasa przy 120-130 km/h 8 L
za 5000-8000 w zaleznosci od stanu za auto ktore ma tyle zalet w sobie chyba b.dobrze.
Mam Eclipse niecały rok i jeżdze mało ale narazie nie mam co narzekać..
mam go zakrótko zeby cos napisac. normalnie jak w każdym aucie.

Pb - zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 152KM 112kW [l/100km]

10,0