Ocena kierowcy - Mitsubishi Colt IV

Jackas, 18 lat temu
Silnik 1.6 GLXi 16V 113KM 83kW
Rok produkcji 1993
Mitsubishi Colt IV 1.6 GLXi 16V 113KM 83kW 1992-1996 - Oceń swoje auto
Dziękuje ci Mitsubishi jesteś oki. Polecam autka tej marki. Jak nie wieżycie to zróbcie jazdę próbną mitsubishi i innym autem z tej klasy i rocznika a się przekonacie.Pa
Jest to bardzo elastyczny silniczek, przyspieszenie i prędkość max jest naprawde na odpowiednim poziomie. MAx pręd kość jaką uzyskałem to 205 km/h. Jest bardzo cichy , na postoju nie słychać wogóle pracy silnika.
Skrzynia jest wporządku , a jak na ten roczniczek to bardzo dobrze pracuje i jest wykonana oki. Gratuluje japońcom.
autko trzym sie naprawde dobrze drogi i prowadzi sie zarówno dobrze.
Jest oki.
Jak na ten rocznik , to jest oki w porównaniu z innymi markami!
Jeśli chodzi u mnie to działa bez zarzutu.
Autko polecam dla osób których wzrost nie przekracza 185cm, a jeśli chodzi o pasażerów z tyłu nie jest żle , ale przy 4 osobach , przy 5 to już jest ciasnota.
Naprawde należą się gratulacje dla hitajców za wyciszenie autka , naorawde mało aut w tym roczniku ma takie parametry jeśli chodzi o wyciszenie .
min w mieście to ok 7l max w mieście to ok 10l śr w mieście to ok8l na trasie ok 6-7l
Za taką kase autko naprwde warte zakupu.
Jeżdze nim ok 6miechów i nic mi się nie popsóło ,jeśli chodzi o drobiażgi
Jedyna awaria jaka mnie spotkała to spalił mi się gł. komp , powodem było zbyt wysokie napięcie z alternatora ,ale udało mi się go naprawić za 20 zł i zrobiłem zabezpieczenie na przyszłość .Założyłem bezpiecznik na obwodzie zasilającym tak aby on się przepalił ( cena oki 2zł) niz komp (cena ok 300-500zł) . Poyatzm nic mi sie nie przdazyło.

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.6 GLXi 16V 113KM 83kW [l/100km]

7,7