: Bardzo solidne wykonanie wnetrza i calkowity brak korozji w aucie ktore ma juz prawie 20 lat.Szukam jeszcze jednego ladnego egzemplarza tego modelu
: Sterownik silnika
Przeniesienie napędu
: Autoamtyczna skrzynia juz przy 89000km
Mialem juz pare japonczykow. Mam do nich sentyment. Mialem przechwalona Honde i rownie przechwalona Toyote. Ja najwiekszy sentyment mam mimo wszystko do mitsubishi. Jesli nie brac pod uwage usterek ze sterownikiem to auto jest naprawde super i wersji 1988-92 i 1996-2003 bo takie posiadalem. Mysle ze wersja III jest jak najbardziej godna polecenia bo jest najlepiej zabezpieczona przed korozja
Nie jest jakis szczegolnie zrywny w wersji z automatem i zawiodl mnie juz 2x razy. W ciagu 2 lat 2x!!!Jego slabym punktem jesgt komputer sterujacy.
Automatyczna skrzynia biegow dziala miekko dopoki dzialala. Zdarzaly mi sie silne uderzenia na przemian z brakiem ciaagu przy ruszaniu z miejsca
Dziala dobrze i jest stosunkowo trwaly
Jest b. dobra, slupki sa waskie jest mozliwosc regulacji siedzenia.
Wszystko pod reka.
Rewelacyjna
B. dobra
Po zalozeniu taniego tlumika glosny przy wyzszych szybkosciach
Automat pali duzo . Nigdy nie udalo mi sie zejsc ponizej 7,0l/100km. Przy rozmiarach auta oceniam to za fatalny wynik
Super autko za smieszne pieniadze
Auto jest b. solidnie zmontowane i z porzadnych materialow.Wszystko dziala jak trzeba. Zadnych drobnych usterek
W ciagu 2 lat7 zdarzyly mi sie dwie awarie komputera.W obu przypadkach silnik stanal. Po dzien dzisiejszy mam problem ze skrzynia automatyczna ale przyzwyczailem sie
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 KAT 90KM 66kW