Auto sprawowało się wyśmienicie, nigdy nie stanął mi na drodze, jedyna awarią z racji przebiegu to był wysprzęglik (miękki pedał sprzęgła). Auto było sprowadzone oryginalnie z kraju jego produkcji czyli z Holandii, w aucie po zakupie wymieniono: kompletny rozrząd + pompa, nowe opony zimowe i letnie firmy Falken (bardzo dobrze spisywały się) tarcze przód, bębny tył, kocki przód tył, oleje wszyskie, filtry wszystkie, w zawieszeniu sprężyny, amorki, i to co należał juz wyminenić, żeby był spokój na dłóższy czas. Silnik był zdrowy, na autostradzie bez problemy osiągał 205km/h i to chyba było jego max, spokojnie można było go kręcić do odcięcia, u mnie przy 7000obr/min. W zakrętach zero przechyłu, jechał jak po szynach nawet z prędkością 140km/h. W środku beżowa tapicerka, pełna elektryka (4szyby, lusterka, klima, podgrzewane fotele, itp). Miał mały mankament, czasem falowały obroty, ale po wyczyszczeniu przepustnicy i wymianie silniczka krokowego i regeneracji alternatora problem zniknął. Autem przejechałem 35tyś km i pewnego dnia przepuszczałem pieszych na pasach i pewna pani postanowiła zaparkować swoja Toyote Rav4 w moim bagażniku, aż nogi miękkie mi się zrobiły jak zepsuła moja Cari, auto było wspaniałe, można było się w nim zakochać, miał swoje drobne wady, ale to było auto z zacięciem sportowym, a nie limuzyna A8 :) Był troszkę głośny w środku powyżej 3000obr/min, ale to kwestia gustu, ja lubię jak słychać silnik (nie wycie jak w pandzie) tylko po prostu silnik jak przyśpiesza :) Był to lekki egzemplarz warzył jedynie 1070kg a wiec co za tym idzie miał dość przyzwoite osiągi.
Bezpieczeństwo bardzo dobre, po kolizji z toyotą która wjechała w nas z prędkością 90km/h nic nam się nie stało, lekkie bóle w plecach, wiec oceniam to bardzo dobrze.
Spalanie w mieście 10L kręcąc powyżej 4000obr/min, jeżdżąc do 3000obr mozna było zejść na 8L, na trasie do 100km/h spalenie 8L, powyżej 100km/h różnie od 8-10L. Widoczności bardzo dobra, lusterka duże, słabsza widoczność przy parkowaniu tyłem przez tylną szybę.