Bardzo solidny samochód pomimo produkcji u \"Holendrów\".Wykonanie na najwyższym poziomie wszystko dopracowane do perfekcji w tym samochodzie.
Wyposażenie bardzo bogate wersja GLX,podgrzewane lusterka,elektr szyby.Z auta jestem bardzo zadowolony.Przed zakupem Carismy rozważałem tez Mazdę,ale postawiłem na Mitsubishi i nie żałuję.Carisma idealnie spełnia swoją rolę.
Niby tylko 100 koni,ale auto ma niezłego kopa i spala naprawdę mało spalanie trasa 6,5l/100km w mieście 8,5-10l/100km.
Motor 1,6 4G92 MPI od Lancera w Carismie to majstersztyk zero problemów.
Dużo miejsca w środku i bardzo wygodne fotele,widoczność w porównaniu z Golfem III jak w dostawczym aucie:)
Ale Golfa do Misia nie porównuje bo Misiek jest lepszym autkiem.
Sylwetka jak na temte lata wcale się nie zestarzała świetnie się prezentuje lakier metalic i felgi \'17\"po nawoskowaniu robi wrażenie.
Wielki plus za ładowny bagażnik w Cari w golfie było o wiele wiele gożej.
Ta skrzynia renault spisuje się okej,tak samo zawieszenie zapożyczone z blizniaczego modelu Volvo-idealne.
Samochód tani w utrzymaniu bezkolizyjny i mega ekonomiczny silnik od Lancera 1,6 bogate wyposażenie ładny Design i wygoda plus świetne prowadzenie jak dla mnie to auto rewelacyjne.
W tej klasie carisma nie ma sobie równych.
Jeśli szukasz drogi internauto auta niezawodengo i ekonomicznego to carisma takim właśnie autem jest.
Obiektywnie patrząc auto niemalże pozbawione wad,PRAWDZIWY DIAMENT WŚRÓD AUT>GORĄCO POLECAM MISIA>:)