: bardzo dynamiczny, niezawodny, malo palacy oraz elastyczny. poza tym to pierwszy silnik na swiecie z bezposrednim wtryskiem benzyny!
Super autko! Mozna kupic zdecydowanie ponizej faktycznej wartosci tego samochodu. Gdyby na masce byl znaczek VW cena bylaby wyzsza o 5-7 tys zl...
Doskonaly, bardzo dynamiczny, szybko reagujacy na pedal przyspieszenia, malo palacy, niezawodny i elastyczny. Wada to to, ze czasem lubi sobie \"pocykac\", ale to juz jest normalka w tym silniku, po prostu ten typ tak ma. Cos za cos jak na 125KM i pojemnosc 1,8 litra pali w sredniej wielkosci miescie w granicach 8-8,5 litra i mowie o jezdzie stricte miejskiej bez wyjazdow poza miasto. Przyspieszenie do 100km/h mierzone gps\'em ponizej 10sekund. Generalnie silnik jest jednym z najwiekszych plusow tego auta.
Przez tyle lat zupelnie bezobslugowa, lekko pracujaca, krotka, dobrze zestopniowana. Na 2 biegu spokojnie mozna poleciec ponad 100km/h
Twardy ale bardzo precyzyjny. Mozna smialo wchodzic ze spora szybkoscia w ostre zakrety. daje duza przyjemnosc z jazdy szczegolnie z mocnym silnikiem GDI.
Duze szyby, duze lusterka super
wsiadasz i wszystko masz pod reka, wiecej nie ma co pisac. Nie ma niczego co cie zaskoczy.
bardzo dobra, klima nawet po 10 latach chodzi jak nowa. Ogrzewanie bardzo fajne.
Miejsca sporo moim zdaniem auto to idealny kompromis miedzy wielkoscia samochodu a iloscia miejsca wewnatrz.
Ogolnie cicho, nie wiem jak jest na innych oponach ale na dobrych zimowkach michelina oraz letnich good yeara autka prawie w ogole nie slychac.
Tutaj to juz nie wiem co powiedziec. Bezposredni wtrysk benzyny dziala. Auto pali mniej niz moje drugie autko z silnikiem 1,6 (Peugeot 306). Przy normalnej jezdzie w miescie 8 litrow, w trasie 5 z groszem. na jednym baku 1000km do osiagniecia!
auto warte kazdego grosza
Rewelacja, lejesz dobrej jakosci benzyne i smigasz bez zadnych problemow!
Wsiadam i jezdze. Niesamowite jest to auto. Ten samochod przekonal mnie do japonczykow. Przez caly okres uzytkowania auta (10 lat) wymieniane byly tylko standartowe plyny, tarcze i klocki. Nic poza tym.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V GDI 125KM 92kW