: Rewelacyjna dynamika, małe zużycie paliwa, wysoka bezawaryjność.
Mega niedoceniany samochód.
GDI - bardzo dynamiczny, świetne osiągi, wysoka elastyczność, z łatwością wkręca się na wysokie obroty, niewiele ponad 9 sekund do 100km/h i prędkość maksymalna (licznikowa) 230km/h dodatkowo cieszą że auto mające już 10 latek dalej oferuje osiągi auta nowego. Bardzo małe zużycie paliwa i zerowa awaryjność sprawiają że z tego samochodu nie chce się wysiadać.
Króciutka, miekko pracująca, nie haczy, cicha, bezproblemowa
Twardy, twardy i twardy z lekką dozą komfortu. Za to podczas jazdy szybkiej auto zachowuje się neutralnie, nie myszkuje, nie trzęsie tylko dokladnie trzyma się obranego toru jazdy. Nie ma absolutnie żadnego problemu z szybkimi ostrymi zakrętami.
wg świetna szczególnie jak na gabaryty samochodu. Tył wymaga przyzwyczajenia się. Bardzo duże lusterka są rewelacyjne.
Co tu dużo pisać... wsiadasz pierwszy raz i wszystko jest tam gdzie powinno być, pełna intuicja.
Bardzo sprawna, szybko działająca. Rewelacyjny klimatronic.
Bardzo dużo miejsca. Mimo 190cm wzrostu mam sporo miejsca a także pasażerowie z tyłu się nie skarżą.
Generalnie cichutko.
7-9 w mieście. Aktualnie jak jest ciepło przy dynamicznej jeździe mam jakieś 7,5 l/100km. Trasa okolice 5 litrów a przy szybszej jeździe jakies niecałe 6litrów.
6 w skali 0-5.
Odpukać w niemalowane absolutnie bezawaryjne auto.
Odpukać w niemalowane oprócz tarcz i klocków kompletnie nic nie ruszałem. Ogólnie dbam o samochód staram sie omijać każdą dziurke. Auto jest absolutnie bezawaryjne. Nie jeździłem jeszcze takim samochodem.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V GDI 125KM 92kW