Ocena kierowcy - Mitsubishi Carisma Hatchback

fan miśka, 15 lat temu
Silnik 1.8 16V GDI 125KM 92kW
Rok produkcji 1998
Mitsubishi Carisma Hatchback 1.8 16V GDI 125KM 92kW 1997-2000 - Oceń swoje auto
Inne : wnętrze, na tej samej płycie jest volvo s40 a tam i jest mniej miejsca w kabinie pasazerskiej no i bagażnik też jakby mniejszy
świetnie wyposażone,bezawaryjne auto,idealne dla 4 osobowej rodziny,komfort podróży zero problemów z eksploatacja i naprawdę małe spalanie, czego chcieć więcej ??
dynamika, elastyczność przyjemność z jazdy najlepiej kręci powyżej 3tys.obr. genwralnie znakomita jednostak
w moim modelu wszystko ok oprócz trochę głośnej pracy na wstecznym
po prostu super ! trzyma ię drogi jak przyklejona, fakt jest za to \"twarda\" ale mozna ją na full doładować i nic nie traci z walorów jezdnych
dla mnie super, fakt że do tyłu przez szybę nie widać dużo ale ja cofam zawsze na boczne lusterka więc dla mnie to pikuś
czytelna deska rozdzielcza świetnie widoczne zegary ,ładnie podświetlone niemęczące oczu ,wszystko w zasięgu ręki,nie tzreba odrywać oczu od drogi
mam klimatronika -zero problemów,w upały błyskawicznie schładza do 17 stopni !!! zimą jak ktoś lubi zrobi saune w aucie
duuuuużo miejsca pasażerowie z tyłu siedzą swobodnie mimo że fotele przednie mam cofnięte (mam 183 cm wzrostu)z tyłu nie walę głową w sufit,dla 4 osób to po prostu komfort podróży,bagażnik duży przestronny i dużo można zapakować
świetne samochód płynie radio gra cichutko i jest ok !!!!
zachwyt nie tylko ja mam taką opinie,wyjazd na wczasy full bagażu fakt prędkość max 90 (radary i tłok na drodze0 spalanie 6,0 l/100 !!!! autostrada średnio 130 non stop włączona klima(4 osoby+bagaż) 6,7 l/100, przez 3 lata wymieniłem tylko rozrząd koszt 400 zł(pasek+ 2rolki+pompa wodna)a tak nic się nie dzieje wymieniam olej i leje pb95
poza kategorią,absolutnie rewelacyjny zakup,niech ktoś kupi tak wypasione auto innego producenta za tą cenę.
nic się nie dzieje plastiki wysokiej jakości bo nic nie trzeszczy, nie stuka,nie puka
nie dotyczy mojego miśka

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V GDI 125KM 92kW [l/100km]