: Rewelacyjne zawieszenie pozwala na pokonywanie zakrętów w nieprawdopodobny sposób
Super auto napewno polecam go każdemu kto się zastanawia
Super silnik oczywiście jeśli się o niego dba ja osobiście tankuję wyłącznie dobre paliwo verwa 98 ponieważ gdi jest czułe na paliwo i co najważniejsze czyszczenie przepustnicy przynajmneij raz w roku ale to zabieg banalny sam go robię choć nie posiadam wiedzy z mechaniki
wszytko ok żadnych zgrzytów dynamiczna płynna zmian biegów
rewelacyjne zawieszeni super się auto prowadzi jak to duży samochód a do takich musimy carismę zaliczyć wogóle nie czuć w niej prędkości
i tu wielki minus oczywiście jeśli chodzi o widoczność do tyłu wcześniej byłem posiadaczem corsy więc w tylnej szybie widziałem wszystko a tutaj bez lusterek ani rusz
bardzo przestronne auto zarówno z przodu jak i z tyłu mam 185 cm i nie ma żadnego problemu
ceny napraw niskie np komplet rozrządu na oryginalnych częściach tzn Hydrauliczny napinacz Bosch ,paski continental, + wymiana oleju filtru oleju i paliwa+ robocizna wyniosła mnie 1100 zł to tyle samo co w VW więc nie słuchajće tych co straszą japonczykami, spalanie niskie tylko przy bardzo ekonomicznej jeździe w końcu to ma 125 KM tak że jest czym depnąć a to się przekłada na spalnie
często odlatujące pzryciski sterowania szybami itp
Żadnych poważnych usterek od 3 lat czego chcieć więcej
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V GDI 122KM 90kW