: 122KM robi swoje i na swiatłach mozna się już pościgac. Bardzo małe spalanie jak na ta moc jeżeli chce się ekonimicznie dojechac do celu.
Bardzo fajny samochodzik z dużym bagaznikiem, wygodny, o dużej dynamice przy niewielkim spalaniu. Jak na razie bezawaryjny
122KM i średnie spalanie w trasie 6,0l/100kkm. Jak dla mnie zadowalające. Udało mi zejść na komputerze do 4,9/100km wyjeżdżająć ze stacji benzynowej 20km jadąc na emetyta 80-90km/h dwupasmówką. Przy 160km/h pali 9,5l/100km. Do 180km/h nie wyczuwa się prędkości na autostradzie i osiągniecie jej niewiele zajmuje.W zimie na krótkich trasach (żona do pracy 3km) potrafi wziąć 12l/100km. Jak na razie zrobiłem 12000km i żadnego problemu.
Ogólnie OK, ale mogło by być trochę lepiej np. w porównaniu z BMW
Zawieszenie dość twarde i świetnie auto trzyma się w zakrętach przy dużych prędkościach
Wiadomo jak to w hathbacku przy cofaniu mozna miec jedynie zastrzezenia
Wszystko pod ręka bez jakiś rarytasów
OK
Jak dla mnie przy 175cm wzrostu jest wystarczająco dużo
Przy 180km/h na autostradzie zona nawet się odezwała gadając sobie swobodnie z synkiem na tylnym siedzeniu.
Pierwsze moje auto z 14 które miałem dotychczas do którego nic nie włozyłem przez 1 rok eksploatacji. Może dlatego że poprzednie nie były japońskie tylko głównie włoskie, francuskie i czeskie.
Z czystym sercem moge polecić. Autko naprawde warte swej ceny. Moim zdaniem nie dowartościowane
Jak dotąd tylko prawe elektryczne lusterko przestało się naprowadzać zdalnie
Jak na razie odpukac zadnego wkładu finansowego od zakupu.
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V GDI 122KM 90kW