Ocena kierowcy - Mitsubishi ASX I SUV Facelifting

rene, 10 lat temu
Silnik 1.6 117KM 86kW
Rok produkcji 2014
Mitsubishi ASX I SUV Facelifting 1.6 117KM 86kW 2013-2015 - Oceń swoje auto
Silnik : Elastyczny. Fenomenalny. Piątka przy 70 km nie protestuje... . Drzemie w nim moc. Tylko trzeba panowie umieć tym jeździć. Wyczucie . Jak z koniem ...naprzód stępa, potem kłusem, potem cwał i galop. A nie formuła od razu . Zobaczycie gały innych w dwukrotnie droższych wspaniałych maszynach.
Karoseria : lakier
Pszczoła mnie zaskoczyła pozytywnie. A marudziłem i szukałem sporo. Blue sky ASX daje mi wszystko co benzyny mitsubishi asx mają. Ten dach... . A te ksenony nowej generacji Super HiD Wide Vision. Włączam tylko automat i same dozują co trzeba.
Jechałem w Niemczech... 195 km. Prędkość fabryczna 183 km. W kilka sekund pszczoła się pozbierała ze 140 km do 195 km. Taka mi się trafiła? :) Huczy i warczy. Ale mam wrażenie ,że ten niewinny silniczek nie narzeka ,że go zarzynam czy cóś. Po prostu się zrywa i odjeżdża. Jak by czekał... .:) Mały aluminiowy. Bez sprężarek turbin. Kocham go... .
Brak szóstki. Drążek mały, fajny, skóra . Milion km mam na koncie. Przyzwoita.
Bajka.
Doskonała. Siedziałem w Sportage, QQ. Mokce .. . W Blue Sky seryjnie szklany dach. Można zasunąć podsufitkę. Jasno. No i te światła na skrzyżowaniu widać... .
Piękna morda pionowo ścięta. Tak jak w leksusach i audi. Tak ma być ! Nie ma wydziwień.
Szybka automatyczna,wielostrefowa, dyskretna.
Mam 189 cm. I jeszcze ząbek zostaje na prowadnicy. Podsufitka odsunięta to i 10 cm nad głową. Z tyłu mniej, ale te dwa trzy centymetry centymetry są. Kierownica ustawna fotel regulowany. Gigant się zmieści. :)
Przy 195 km drze jape i tyle. Ale to akurat lubię. W mieście cicho. Ale tu tylko do 55km się jeździ..
Ale płyn do chłodnicy tylko od mitsubishi. Te aluminium.
Dałem 77300.Czarna perła i fele 17 w cenie. Mam wszystko! Brak mi tylko dotykowego audio i kamerki cofania. Montują w dieslach. QQ zaczyna konfigurację od tej ceny z stalowymi felgami... . Porażka. Minus mojej pszczoły to miękki ekologiczny lakier. Ale kilka warstw ręcznie kładzionego wosku pomoże.
Lewe lustero drgało mi lekko przy otwieraniu się. Ale zanim wróciłem do aso unormowało się. Pewnie paproch.
Brak

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.6 117KM 86kW [l/100km]