: Nie śmiertelny silnik kto wie może i moje wnuki będą mogły jeździć tym autem
: Skomentuj tę usterkę...
Jechałem po tego mercedesa okolo 500km w jedną stronę. Nie miałem obaw że stanę na trasie,
Można śmiało powiedzieć ze to limuzyna wygodne siedzenia i cisza
Auto zdecydowanie dla ludzi którzy lubią jeździć spokojnie.
Ci którzy myślą że mercedes dostarczy im adrenaliny to się mylą, chyba ze wpadniesz w poślizg :D
Nastepny też bedzie Mercedes- Benz
W 124, W 123 lub coś bardziej z klasyki W 115:)
Polecam wszystkim Mercedesa przy kupnie zwrócić uwage przede wszystkim na stan blacharski
Nie rezygnuj z zakupu dlatego ze jest ex taxi i ma przejechane np 600 tys i zawsze możesz trafi na 1 300 000 :D
LICZY SIE STAN TECHNICZNY
Ceny Mercedesów z roku na rok idą do góry obecnie za dobrego bez wkładów w blacharkę trzeba dać od 6 wzwyż
Najpiękniejszy klekot diesla jaki kiedy kolwiek słyszałem to oczywiście od mercedesa może i jest głośny i ludzie porównują to do silnika od traktora ale jak dla mnie to jest poezja :D Bez problemu zrobi 1 000 000
silnik 2.5
Jak dla mnie ma wystarczające osiągi
bardzo ładnie brzmienie przy 3< tyś obrotów
spory przebieg to i skrzynia ma prawo się zużywać
biegi wchodzą precyzyjnie. czasem 1 ciężej wchodzi
Tutaj trzeba uważać tylni napęd robi swoje zwłaszcza zimową i deszczową porą. Jak dla mnie to auto bardzo ładnie trzyma się drogi Nie wiem ile pokonują km tylne mosty ale mój był wymieniany przy 550 tys,
Widoczność dobra
Denerwują mnie szerokie tylne słupki przy tylnych siedzeniach
Jak dla mnie bdb
Ponoć srodkowe krataki nawiewu lubi przepuszczać zimne powietrze u mnie jeszcze tego nie zaobserwowałem
Bardzo dużo miejsca z przodu
ale kosztem tyłu
Jeździłem różnymi samochodami starymi nowymi
wyciszenie ma lepsze niż silnik HDI!!! Porównywałem na Citroenie Xantii 2001 2.0 HDi wersja exclusive
miasto do 8 L ON
trasa 6- 6.5 L ON