: Totalna bomba!!! Jak ktoś potrafi jeździć to można dynamicznie i bezawaryjnie podróżować!
Przeniesienie napędu
: Podpora wału
: Bity lewe tylnie nadkole
: linka gazu- źle założona przez mechanika
świetne auto dla pasjonatów jak i poważnych ludzi- tym autem się szybko nie jeździ! Idealne zawieszenie plusd idealny silnik czynią te auto konkurencyjnym nawet dla nowych samochoów... ale już takich sie nie produkuje i dlatego zostaję przy W124 2.2KAT!
silnik poezja! jest bezawatyjny! 150KM i 210nM w zupełności wystarcza!!! I nie trzeba go butować żeby go rozpędzić! Nie jest bardzo skomplikowany! Wystarczy troche bardziej się jemu przygądnąć:) Mało elektryki a wiele prawdziwego silnika!
idealna! Wszyscy co wchodzili do niego z nowszych aut to pytali mnie: czy nie chce sie \"zamienic na skrzynię\":)))
Nie mam zarzutów! Boję się tylko ewentualnych napraw tego skomplikowanego zawieszenie. - - -polskie drogi- - - Ogolnie skonfigurowane mistrzowsko! mam wersje sportline i na dołach tłucze ale nie bardzo, ale nie ma tragedii:)
Tak czy siak! Bombowa! Nie przeszkadzają mi gabaryty auta, ale poprostu jeszcze się nie przyzwyczaiłem do niego:)) dlatego wystawiam \"4\"
Wszystko świetnie , jak na tamte lata zrobione w środku!!! Wiecej schowków!!! Wszystko czytelne!
Nie mam najmniejszych zarzutów! Jak pierwszy raz przetestowałem ogrzewanie to myślałem ,że na 4 biegu mnie z fotela zdmuchnie:D nagrzewnica elektryczna wiec nie bede musiał czekać na nagrzanie silnika w zime:)
Powiedziałbym: \"aż za nadto\" Jak się rozłożę to idzie zasnąć:D xD Ogolnie teraz już w tych nowych autach tego nie ma...:(
Przy 120Km/h nic... przy 140km/h tylko mruk silnika i szelest opon. Poezja! ideał!!!
Naprawy-pikuś. jak toś ma pojęcie to za grosze to zrobi:)
Nic lepszego nie znajdziesz za te pieniądze(7-13tyś) :) przynajmniej wg mnie:)
Duperele! Jakaś żarówka, pas bezpieczeństwa mi się zaciął(z winy poprzedniego użytkownika), Troche mi rdza zjada lewe tylnie nadkole- stłuczka. Reszta ok (odpukać)!
Nic. Bede musiał wymienić podporę wału - 60zł. to wszystko i spokój na setki tyś km...! Linka gazu- źle założona Przez mechanika! Kuzyn utargował do 80zł oryginał:)