: spalanie,pojemność kombiaka,jakość,komfort,po prostu płyniesz, w kabinie bardzo cichy
super,komfortowa, dobrze wykonana ,praktyczna ciężarówka za grosze
stary niewysilony prosty trwały diesel dla ludzi którzy bardzo cenią sobie trwałość i niezawodność,demonem prędkości to on nie jest ale do spokojnej jazdy wystarczy, dość elastyczny,nie łyka oleju,pali nawet przy mrozach do -22 ,przebiegu nie sposób stwierdzić ponieważ cofanie bądz wymiana licznika są w tym modelu dziecinnie łatwe
lekko haczy jedynka
wybiera wszystkie nierówności ale nie jest tak bezpośredni jak w bmw ,duży bardzo praktyczny promień skrętu
bardzo dobra, do tyłu gorzej
bardzo dobra,w bagażniku dużo schowków
nagrzewa się w przeciagu 2 km i grzeje ostro
miejsca prawie tyle co w vanie,przednie fotele świetnie wyprofilowane ,tylne słabo,bagażnik potężny,po złożeniu siedzeń ciężarówka,porządny sładany podłokietnik oraz pompowane fotele
silnika praktycznie nie słychać w kabinie,przy 150 km/h - cisza,tylko wiatr ,to nawet trochę człowieka zamula
stale zastanawia mnie jak stare 20 letnie auto bez cudownych wynalazków które są w nowych samochodach ważące 1440 kg może tak mało spalać, gdybym jeżdził w trasie 80 km/h palił by pewnie piątkę
najtrwalsze auto na ryku za te pieniadze ,mułowate ale będzie sie kulać wiecznie
po zakupie wymieniłem tuleje dyfra z powodu zużycia , raz nivo sprawiło mi psikusa - tył stanał dęba
pękł elestyczny przewód hamulcowy,musiałem też wymienić pompę sprzęgła i siłownik sprzegła nikt chyba dawno nie wymieniał w nim płynu
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 D 90KM 66kW