Ocena kierowcy - Mercedes Vito W638

Silnik 2.3 CDI 100KM 74kW
Rok produkcji 1998
Okres użytkowania: 5 lat
Mercedes Vito W638 2.3 CDI 100KM 74kW 1996-2003 - Oceń swoje auto
Karoseria : vito 1 ma juz swoje lata ale linia nadwozia jest przepiekna !!! nadal po tylu latach ... masz pytania pisz to odpowiem!!!!!!!!!!!!!!!
Układ elektryczny : jak zjara ci sie jakas zarowka i jej nie wymienisz to poleca nastepne
Inne : te klamki!!!
auto ma 10 lat 320tys wsiadam odpalam i jade gdzie chce naprawde doskonale!!!
jak sie rozgrzeje to bajka... oleju wchodzi ok 11l i wymieniam go po ok 30.000 km /polsyntetyk mobila zadnego polykania oleju-zero dolewek... ideal
na poczatku po przesiadce z t2 wydaje sie ze biegi wchodza ciezko topornie...tydzien jazdy i bylo ok. mam teraz do wymiany linki i chaczy mi 3 bieg... galka faja i wygidna ale moglo byc lepiej
jezdze nim ponad 5 lat i NIC nie wymienialem!!!!!! NIC!!! fantazja
jak w dostawczym
przydalo sie by wiecej schowkow na duperele
ten grzeje jak cholera istny piekarnik!!!!
miejsca masa
nie za cicho przy zimnym silniku...ale po 10 min. jazdy prawie ok
silnik 2.3 TD srednia moja predkosc jazdy 110km/h -- 9.5 - 10 l
jakosc doskonala --wiem, ze inni beda sie smiac bo mieli vitka i im sie sypalo!! sorki panowie jak kupiliscie autko topione, bite, i cholera jeszcze wie jakie i bylo wyremontowane w GARAZU PRZEZ NIBY SERWIS I TAK SAMO BYLO POMALOWANE TO ALE MIEJCIE TYLKO DO SIEBIE / ale cena byla dobra / niestety nie za darmo nie ma moj rocznik wtedy gdy go kupowalem po komisach stal od 37tys do 39tys zl. ja za niego dalem 43tys zl i niby przeplacilem te 5tys ale jezdze caly czas!!!!!!!!!
to co w moim padlo to: klamki pekaja plastyki w srodku, galka biegow popekala, plastyki z oslon przeciwslonecznych popekaly, a cha i wyrwalem tylna klamke
jestem 2 wlascicielem od pona 5 lat...kupilem go w salonie mercedesa w sosnowcu jako uzywanego z przebiegem 175 tys km w tej chwili ma 320tys i ZADNYCH powaznych usterek---srednio woze 300 - 600 kg towaru na pace choc nie raz bylo 1200kg

On - zużycie paliwa dla silnika 2.3 CDI 100KM 74kW [l/100km]

9,2