Dobry samochód do przewożenia narzędzi i różnych szpargałów. W porównaniu do innych samochodzików tej klasy (Kangoo, Partner, Berlingo, Doblo) całkiem nieźle wyposażony i wygodny. Przestrzeń w tym małym autku zaskakuje. Pół warsztatu w nim przewiozę. Ale mankamenty też są: przede wszystkim brzydki jak noc i rdza, która zjada wszystko. Nie jest to samochód dla estety.
Nie ma tragedii, ale mogło by być karę kucy więcej. Dość trudny w serwisowaniu bo pod maską bardzo ciasno.
Byłoby super, gdyby nie zbyt długie pierwsze przełożenie. Pod górkę to trzeba mocno przegazować i delikatnie sprzęgłem operować żeby go nie zgasić.
Dobrze i komfortowo.
Brzydka hybryda starej klasy A z przodu z tyłem Vita. No i rdza, która jest na każdym elemencie.
Lepszej nie miałem w żadnym aucie.
Wszystko niby ok, ale wolę opuszczanie szyby przy drzwiach a nie pod podłokietnikiem. Za to fotele bardzo wygodne i komfort jazdy nieporównywalnie lepszy niż u konkurencji.
Grzeje fajnie, chłodzi fajnie. Gorzej jeśli idzie o odparowanie szyb.
Małe auto a w środku jak w salonie.
O niebo lepiej niż u konkurencji w tej klasie wtych rocznikach.
niektóre sprawy eksploatacyjne są dość drogie ze względu na nietypowe rozwiązania konstrukcyjne - np amortyzatory.
Sporo drobnostek się psuje. W moim egzemplaży przez 10 tys km miałem już awarię, wycieraczek, przerdzewiał i odpadł tłumik, alternator szlag trafił prz tym pompa siadła. Wyświetlacz na desce rozdzielczej jest niczym choinka - świecą chyba ze 4 kontrolki. Ale auto jeździ.
alternator padł a przy tym pompa.