Oceny Mercedes Transporter T1 2.9 D 100KM 74kW 1984-1995

100%
użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Mercedes Transporter T1 2.9 D 100KM 74kW 1984-1995

Furgon 2.9 D 100KM 74kW
hds + wywrot . Nie bede sie zbytnio rozpisywal Poprostu ten samochod to chyba najlepszy zakup w moim zyciu. Jak sobie pomysle co on dostal juz u mnie d**e to az dziw bierze ze chce jezdzic. Mało tego- przez 5 lat ciezkiej służby nie mialem z nim powazniejszych problemow. Prze ten czas robione byly: uszcelka pod glowica, napinacz łańcucha rozrzadu, popychacze zaworow, i przekaznik grzania swiec do tego ze 2 razy zmieniany przelacznik...
~Damian Dymecki@poczta.onet.pl
Furgon 2.9 D 100KM 74kW
Ogólnie auto jest OK, mam porównanie ze Sprinterem z 95 roku i Transitem ´94, Autem jeździ się jak małą ciężarówką, komfort jazdy jest identyczny jak w sprinerze, niestsety jest dużo głośniejszy i nieporównywalnie wolniejszy od Sprintera 312 z szybkim mostem, Ma mało atrakcyjna deske rozdzielczą, wysoko się wsiada, transit w porównaniu do 310 to osobówka, lecz transit ma gorsze zawiszenie i jest tak samo głośny mimo że silnik jest...
~Roman
Furgon 2.9 D 100KM 74kW
Auto kupiłem w 2019 roku w zabudowie autolawety, jestem zaskoczony jego wytrzymałością. Samochód bez problemu odpala nawet w największe mrozy. Widoczność jest bardzo dobra, podczas manewrowania po mieście nie spowodowałem nim żadnej stłuczki. PS; W przeciągu prawie trzech lat eksploatacji zrobiłem nim 138 tys. km.
~Mariuszewski
Furgon 2.9 D 100KM 74kW
Mimo że w żadnej z kategorii nie otrzymał ode mnie najwyższej oceny, myślę że za całokształt mogę mu taką wystawić z czystym sumieniem :-) Samochód został stworzony do pracy i to zadanie wykonuje perfekcyjnie !!!
4,2
~Azbaz
Furgon 2.9 D 100KM 74kW
Wdzięczne auto które jeśli trzeba zarabia na siebie ciężką pracą w bardzo trudnych warunkach.
4,9
~sergiusz
Furgon 2.9 D 100KM 74kW
nie widze konkurenta do tego typu samichodu....reszta dostawczaków wymiękają
4,4
~pawelbednarek3@wp.pl
Furgon 2.9 D 100KM 74kW
jestem zachwycony tym autem.teraz sie nie dziwie,ze uzytkownicy mowia o nim,ze to najlepszy dostawczak swiata.macie racje i ja sie do was przylanczam
3,9
~AREK
Furgon 2.9 D 100KM 74kW
TE AUTKO MOżE ZATRZYMAć TYLKO POCIąG ,TIR USZKODZIć A DRZEWO PORYSOWAć.=SPRAWDZONO W PRAKTYCE.
3,9
~marcin.......
Furgon 2.9 D 100KM 74kW
samochod jest poprostu kultowy jezdzi na wszystki olej rzepakowy paliwa slabej jakosci itp zapala w najwieksze mrozy - 33 stopnie to rzaden problem tylko paliwo marznie
~Mirko