: Urzekło mnie to auto i raczej kupię r2 bo teraz nie wiem które auto mogłoby go zastąpić chyba V-ka
Samochód chodził za mną od dawna tylko był nieosiągalny cenowo bo nie sztuka jest kupić używanego merca na 30tys a później włożyć do niego drugie tyle. Pacyfica to tak jak mówią w Stanach r-ka dla mniej zamożnych i to widać po wnętrzu i komforcie.
Silnik ogólnie nic jedynie chodzi za mną chip tylko profesjonalny pisany pod to auto bo naprawdę rajdowcem nie jestem nie ścigam się bo to auto nawet nie kusi do tego lecz czasami brakuje jak w e-brakuje to co dopiero w r-ce.
Skrzynia 7g nie mam problemów lecz jakoś nie porywa mnie 2 trybie Ckomfort rusza z 2 a czasami z 3 sama wybiera i nie jest to uszkodzenie tylko tak steruję komputer czytając jazdę kierowcy. Ja jeżdżę na Sstandard (bo w tej skrzyni nie ma sport sport jest w lopodkach w kierownicy) i nawet jest ok rusza z jedynki i jakoś płynnie jedzie
Super W220 jest gorzej
Każdy mówi van a ja ze to s w kombi śladów korozji brak ale auto nie bite tluczone czy przydarte na parkingu wiadomo że lakier nie świeci się jak nowy
Widać w koło a czego nie widzisz to widzą czujniki albo kamera
Jak w mercedesach zaczynając od e
Jest a raczej było naprawdę dobrze bo teraz czeka mnie wymiana klap ponieważ jest różnica w temperaturze powietrza wylatujacego pomiędzy lewa a prawa strona koszt 1000 i wszystko wróci do normy
Tak jak ktoś pisał miejsca bardzo dużo mam wersję long i naprawdę 6doroslych jedzie wygodnie co nie jeden znajomy powiedział że jest zaskoczony bo myślał że miejsce tylko dla dzieci a ty normalny fotel może nie jak w r-ce z przodu czy środku ale jak w nowym tipo(chodzi o wielkość a nie o komfort)
No i tu wychodzi van a nie s-ka ponieważ opory powietrza są zwłaszcza na autostradzie nie jest głośno można rozmawiać z ostatnim rzędem lecz słychać szum
Ce części nie są jakieś mego duze porównując ceny części do np bmw czy Audi to to samo a jak ktoś mówi że bo ja jeździłem lanosem i byłem nim i w górach i na Mazurach i nad morzem i jeździ tak samo no nie porównujmy tych klas bo to inne auta.Spalanie co niektórzy tu piszą to do Andersena średnie spalanie w mieście (średnie miasto) to 11l na autostradzie z tempomatem 130-8.9-9.1l z tempomatem 150 9.9-10.5l np. Tegoroczna trasa bielsko-ustronie przez A4 S3 i dk6 dystans około 760km średnia 9.9l prędkości od 130-150km/g najniższe spalanie to 6.7 na tempomacie 90 i odcinku 56km
Ja za swój samochód dałem 68000 sprawdzony w ASO oryginalny przebieg bezwypadkowosc i teraz jeżdżę i się cieszę. Znajomy mówi że przeplacilem bo można kupić ten rok za 35000 a ja mu na to że 2006 też za tą samą cena a nawet i drożej a z 2011 nie schodzą poniżej 75000 mówię kup ten sam rocznik za 35tys i później będziesz kolejnym oceniającym to auto jako złom i bubel
Brak prócz tego ogrzewania ale jeszcze jezdze
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 350CDI 4-Matic 7G-Tronic 224KM 165kW