Jeżeli chodzi o samochód to silnik klimatyzacja komfort jazdy i pneumatyczne zwieszenie ok. Minusem jest archaiczne sterowanie multimediami , commandem itd. czyli brak ekranu dotykowego tylko gałka po śsrdku i touch panel. Najwwiększy minus mercedesa i tu chodzi wyłacnzie o nasz dupny kraj to brak internetu. Nie ma możliwości kupienia opcji internet in the car w naszym kraju dotyczy to nie tylko tego modelu ale wszystkich sprzedawanych w naszym kraju. Konfiguracja na nasz kraj ma tą opcję wyłączoną bo jeżeli miała by wlaczoną to program Command touch na telefonie by nie mógł działać. Jak spojrzy się na kraje w których ten interent jest dostępny do są to m in Rumunia Czechy Węgry kraje znacznie mniejsze od Polski z pewnie mniejszą sprzedażą samochodów marki mercedes niż w Polsce Prawdopodobnie brak tej opcji wwynika typowo z lichwiarskiego podejścia Polskiego Dealera Mercedesa który lichwi na kasie dla operatorow sieci komórkowych i nie może się dogadać. Próżno też szukać informacji o brkau tej opcji w naszym kraju. Jak chciałem zamówić merce w Polsce to nikt mnie o tym nie ponformował tylko zachwalał możliwość netu w Polsce
Trochę głośny przy niskich obrotach
Peumatyka to jest to
za bardzo podobna do klasy C
tu słabo ze względu na archaiczny system sterowania bez panela dotykowego
zalety ogrzewania postojowego nie do przecenienia
brak
brak