złom!!!!kupujac ten samochud płacimy za znaczek na masce
kupa złomu miałem wcześniej w124 300td i na nim skończył sie mercedes z tym silnikiem nie da sie jezdzic dlatego dalem go staremu!!!pada pompa paliwa koszt uszczelnienia ok 1200zł kompletna regeneracja ok 3000zł
luz na głównym wałku co powoduje drgania kturych jak niekturzy pisza nie moga usunąc
jeśli chodzi o tył jest git a przod masakra
chyba tylko to ratuje ten samochud
nie jest zle ale miałem wiele samochodow i bylo lepiej
pali mało jak mu sie nie ciśnie
jaka cena taka jakosc!!!kiedys byly w cenie ale teraz widzialem E 220D za 13500zł
palą sie żarowki zewnetrzne jak i od zegarow i podswietlania
ciagle cos ten samochud chodzi do 150000tys km pozniej musialem zmienic most bo wyl jak w polonezie padla pompa 2800zł robiona w jednym z nielicznych zakładow kture robia te pompy!!!Białystok!!! krzyzak na wale napedowym kturego sie nie wymienia mozna kupic wal koszt 2600zl ale w jakim warsztaciku zakuli mi krzyzak pod wymiar obsługa w serwisie to debile nic nie maja na sklepie koles z serwisu jak poprosiłem o blokade pompy paliwowej zaniemowil i powiedzial ze jeszcze czegos takiego nie mial na sklepie!!a na allegro jest!!!trzeci raz robie nadkola a progi dopiero drugi!!gnije jak polonez!!!dobrze ze mam czarnego to tak nie widac!
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 D 95KM 70kW