: mecedesowski sposób poruszania się nieporównywalny z innymi samochodami
Auto duże przestronne przukuwające uwagę, ludzie patrzą na 17 letnie auto i mówią mi ze mam może 7, taknie w utrzymaniu, model godny polecenia, nie mam problemu z blachą ale trzeba się na to przygotować lepiej poradziło sobie audi i bmw
Kupując mojego mercedesa miał on już 15 lat, przejechane tylko 92 tys, serwis aso, jezdziła jakaś pani z ambasady 43rocznik, auto kompletnie wyposarzone(skóra clima itd.)Zapłaciłem za niego tyle co za dwa takie same lompy, ale to spowodowało bezproblemową eksploatację przed 30 tyś. wymienia sie olej filtry i zarówki. aha silnik bezobsługowy, nie robi z samochodu rakiety, ta jednostka słuzy do kulturalnej jazdy, najlepiej zaskakuje powyzej 140, max 215
nie mam zadnych negatywów
to auto płynie, przód skreca a tył napedza i tak powinno być.
dobra jak na tak duże auto
dużo schowków, odpowiednia pozycja za kierownicą, mistrzem jest BMW
nie narzekam
porównując z BMW 5 i A6 to o wiele wiecej przede wszystkim na tylniej kanapie, ale i tak bmw i audi nie sa ciasne
prawie nic nie słuchać auto bardzo dobrze wytłumione
spalanie od 10 do 12 w zaleznosci od jakosci paliwa obciązęnia i pokonywanej trasy, ale to bardzo duża limuzyna także jest bardzo dobrze spalanie równe mojemu byłemu polonezowi 1.6 gle !!! Jeszcze nić nie naprawiałem ale ceny badzo atrakcyjne w porównaniu do konkurencji, mam w domu passata 1.9 i jest o wiele gorzej wachacze rozrząd i 3.5 tyś niema.
Bardzo dobrze, ja wyznaję trzy marki samochodów audi bmw i mercedes, powieważ te auta o o niebo lepiej zrobione i sedany ówczesnej klasy średniej, Mercedes jest najbardziej komfortowy i najtańszy w utrzymaniu, bmw jest stworzone dla kierowcy, a audi perfekcyjnie wykonane tylko mało wygodne i niestety troche nudne.
wymieniam olej filtry i zarówki
BRAK!!!