Super silniczek , nic wiecej nie trzeba , fajnie mruczy , bardzo dynamiczny a w manualu wyprzedzanie to bajka a spalanie śmieszne
pierwszy bieg troche chaczy sie jak trzeba szybko wystartować ze świateł to czasami sie idzie zamotać, ale przełożenia są OK
Prowadzi sie dobrze ale mogłoby być lepiej jak np w BMW
OK
Wszystko mi pasuje
Z ogrzewaniem sie tu nie popisali , dłuuuugo sie rozgrzewa ale chłodzenie latem super ...daje rade.
Z przodu miejsca nie brak ale z tyłu troche sie siedzi jak na ławeczce , na długie trasy udręka dla pasażerów
Jest cicho ale słychać mruk silnika jak mu sie przydepnie aczkolwiek dla mnie to zaleta bo lubie ten dźwięk
No zużycie paliwa to bajka , jako ciekawostke podam że osobiście leje już od 80tys opał i śmiga że aż miło średnio miasto / trasa przy ciężkim bucie 8l
troche słychać łożysko aleternatora ale jeżdze tak juz 80tys , zaświecały mi sie kiedys kontrolki od poduszki i BAS ale samo sie naprawiło odziwo ;)))) przez 80tys włożyłem okolo 2tys pln w drobiazgi typu zawieszenie , klocki , filtry itp ... to co normalnie sie wymienia
Ogolnie auto ma 1 powayna wade rdza rdza i jeszcze raz rdza , gdyby nie to ... polecal bym kazdemu choc sa lepsze i gorsze egzemplarze
- zużycie paliwa dla silnika 2.7 CDI 170KM 125kW