polecam, każdemu kto ceni sobie komfort, wygodę tanie koszty napraw i przejazdów, bardzo pakowne to moje kombi, wiele razy zaskoczyło. W zimie odpala na dotyk.
przy takiej bryle auta-kombi to trochę brakuję mocy, ale z drugiej strony to tylko 2.0L 136KM, po roku jazdy mogę powiedzieć,że przydało by się ze 160KM i było by ok.
praca bez większych zastrzeżeń ,ale w porównaniu z nowszymi modelami jest "dobrze". Trochę czasami za długo ciągnie na 1 lub 2 .
Wsteczny ok. Dwa tryby pracy "S" standart lub "W" winnter, czyli zima- czytaj ślisko...
Dobrze się prowadzi, bardzo dobry skręt ok. 10.5m promień skrętu, bardzo dobrze się parkuję, wspomaganie- ja prowadzę jednym palcem.
Ja mam wersję Avangarde i fotele są bardzo wygodne ,z pamięcią ustawień dla 3 kierowców i bardzo wygodnie, bardzo obszerny , wygodny pozycja kierowcy i dla pasażerów z tyłu mega wygodna. Widoczność bardzo dobra
BARDZO, Ale to bardzo wygodny, ja w moim aucie czasami po prostu przysypiam bardzo wygodnie fotele, podgrzewane, regulacja fotela plus bardzo wygodne dopasowanie kierownicy, moim zdaniem po prostu mistrzostwo świata. mega wygodny.
Nawiew bardzo dobry, auto bardzo szybko się nagrzewa, jak na rok produkcji 1997 i climatronik dwustrefowy bardzo pozytywnie zaskakuje. Chłodzenie w upalne dni - po prostu "zarąbiste"...
Dużo przestrzeni dla kierowcy i pasażerów, niski wysoki gruby i chudy nie będzie narzekać.
Dobre wytłumiony cichy nawet przy 140km/h jest ok. Nie męczy mnie jazda tym autem a jechałem nim np. z Wrocławia do Bergen ok 600km w jedną stronę i z auta wysiadłem bez bólu pleców, nóg, czy ramion.
Części w miarę tanie i dobrej, albo bardzo dobrej jakości, koszt wymiany zawieszenia na naszych "Polskich" drogach dosyć tani, moim zdaniem proste nie za skomplikowane rozwiązania technologiczne w aucie.
Bardzo dobry.
ogrzewanie tzw. jeż, ksenon,ale nie wiem ile już wcześniej świecił. koszt ok 600zł brutto naprawa
uszczelka pod głowicą koszt 1700zł brutto plus robocizan , czyli planowanie głowicy , uszczelka z górnej półki, olej filtry, pasek napędowy, mycie silnika, sprawdzenie wycieków, wymiana świec i kabli,wymiana 2 cewek, podłączenie pod kmpa i sprawdzenie błędów- mechanik Wrocław.