jak na swoj wiek i przebieg rewelacja . nic nie piszczy ,skrzypi nie stuka . Wszysko dziala poza wyswietlaczem w radiu pewnie zimne luty do poprawienia. Trzy letnia instalacja gazowa stag zadnych problemow . Wymiana rozrzadu czyli dwa kola zaminniki, lancuch napinacz febi z przesylka 1200zl. uczciwy mechanik za robocizne wziol 800z z rachunkiem. naszczescie w dolnoslaskim sa juz dwa warsztaty ktore robi to w tej cenie jeden w Legnicy drugi w Glogowie. Wycena wymiany rozrzadu w innch warsztatach najtansza 3700zl bez rachunku na zamiennikach . Auto przemyslane w kazdym calu i proste. Do wyminy klockow tarcz hamulcowych i wielu innych czesci wystarczy yutube i kanal :). Osobiscie wymienilem tarcze ,klocki, czujniki faz rozrzadu filtry oleju kabinowy powietrza ,wszystkie oleje silnik most wspomaganie w skzryni byl wymieniony przez porzedniego wlasciciela . Nie jestem mechanikiem. Dodam ze to moj pierwszy mercedes, a troche aut mialem,wiekszosc japonskich i koreanskich wszyskie leciwe i z przebiegami i rocznikami podobnymi do mercedesa. Dlatego mam porownanie, Wiec stwierdzam ze nie ma jazdy bez Gwiazdy:). Nawet z rozrzad to jest to auto w ktore najmniej zainwesowalem przez pierwszy rok.
Dynamiczny dosc oszczedy i malo awaryjny.
pancerna jak na automat. przyjemna w uzytkowaniu.
Swietnie wybiera nierownosci, auto trzyma sie jak przyklejone. Tylny naped w tym aucie naprawde daje rade. NO skret to jest rewelacja zwrotnosc i manewrowosc tego auta to bajka . Nim sie wszedzie wjedzie. Porzedni Colt 6 pomimo ze mniejszy nawt sie nie umywa do manewrwonosci na parkingach do mercedesa w combi.
tu niestety rdza mam model przdliftowy z 2004. Choc tragedi nie ma.
dla mnie bardzo dobra
dla mnie swietna w tym aucie sie odpoczywa.
klimatronik bardzo wydajny
Troszczeczke ciasno dla wiekszych osob.
bardzo dobre czy 100km czy 160 tak samo sie to czuje.
czesci nie sa drogie . Duzo napraw mozna latwo wykonoac samemu.
za 8500 tysiaca dla mnie rewelka
zadnych drobnych awari po 30000tys km